1.5 meterpakket.nl Met afstand het leukste cadeau!

Kerst: voor velen de mooiste tijd van het jaar. Tijd voor familie, vrienden maar ook: een kerstborrel met de uitreiking van kerstpakketten. Voor jou ieder jaar weer een uitdaging om iets origineels te bedenken en voor de medewerkers spannend wat ze dit jaar gaan krijgen. Hoe origineler het pakket, hoe meer waardering er wordt ervaren en dat is precies wat jij wilt bereiken. Zeker na een bijzonder jaar als 2020. De kerstpakketten worden met zorg samengesteld door lokale ondernemers en onderscheiden zich daarmee van de grote aanbieders. En natuurlijk: alleen met het 1.5 meterpakket kan jij het pakket persoonlijk aan je medewerkers overhandigen.

Maatwerk

Zijn zelfs de 1.5 meterpakketten niet origineel genoeg? Geen probleem! Samen met jou gaat 1.5 meterpakket.nl op zoek naar perfectie en zorgt 1.5meterpakket.nl er voor dat jouw medewerkers en/of relaties dit geschenk nooit meer vergeten. In de meeste gevallenn is dit al mogelijk vanaf zo’n 100 pakketten.

Jouw logo als sticker op de bovenkant

Standaard heb je op de bovenkant van ons pakket de mogelijkheid om in eigen beheer een persoonlijke boodschap, jouw logo of gegevens achter te laten. Heb je liever dat 1.5meterpakket.nl  dit alvast voor je regelt? Dat kan! We overleggen samen over de opmaak (die 1.5meterpakket.nl verzorgt), zij plakken de sticker netjes op de juiste plaats en leveren de dozen kant en klaar bij jou aan.

Medewerkers of relaties zelf hun pakket laten kiezen

Weet jij niet welk pakket je moet kiezen of wil je deze keuze niet namens je medewerkers of relaties maken? Geen zorgen! Er kan een speciale webshop gemaakt worden waar jouw voorselectie van pakketten wordt getoond. Iedere medewerker of relatie geeft via een unieke link zijn of haar voorkeur aan. Jij houdt altijd inzicht in de keuzes en 1.5meterpakket.nl levert de gekozen mix!

Zelf inhoud toevoegen

Heb je zelf een gave gadget, een boekje of een kaart die in het pakket MOET zitten? Laat het dan weten, stuur het op en 1.5meterpakket.nl verwerkt dit in jouw 1.5 meterpakket.

Wil je meer weten of een prijsopgave ontvangen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 0341-843257

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.