De afgelopen periode hebben wij vele locaties aan ons portfolio mogen toevoegen. Zoals je van ons gewend bent presenteren wij een selectie van de locaties waar wij een samenwerking mee hebben op onze website. Zo ook het geheel nieuwe [email protected] Naarden wat met ingang van oktober is geopend.

De perfecte locatie voor flexwerken, co-working, vergaderen en het huren van eigen kantoorruimte. [email protected] staat voor flexibel huren. Geen lange termijn contracten maar een werkplek die bij jou past.

In het moderne kantoorpand van CityWorkSpace zijn comfortabele kantoren voor één of meerdere gebruikers, flexplekken en vergaderzalen.

De locatie is direct aan de A1 gelegen (afslag Gooimeer) en perfect bereikbaar vanaf Amersfoort, Hilversum, Almere en Amsterdam. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

[email protected] is er voor de accountmanager, zzp-er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantorruimte nodig heeft. Bij [email protected] kom je werken en vergaderen in sfeervolle en eigentijdse ruimtes. Ontmoeten staat centraal in al onze locaties. De compleet ingerichte vergaderzalen en spreekkamers worden verhuur per uur.

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.