SocialSpel.nl is dé interactieve & online escape room

Collega’s die vanuit huis werken bellen elkaar in de eerste weken dagelijks op. Er is overleg, wordt aan elkaar gedacht maar na enkele weken wordt dit minder. Tijd voor een stukje teambuilding! SocialSpel. nl is hét antwoord op jouw zoektocht naar een geschikte online teambuilding activiteit. De collega’s moeten zich verenigingen, samen zoeken, speuren en het Hoogeboom Mysterie oplossen. Dat vraagt samenwerking en een stukje leiderschap.

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Je geplande teambuilding activiteit kan geen doorgang vinden. Je kan geen 1,5 meter afstand houden, mag niet met zoveel mensen bij elkaar komen. En nu? De online en interactieve WhatsApp Escape Room van SocialSpel.nl kent deze beperkingen niet. In teams van 6-8 personen gaat deze online teambuilding activiteit zeker in de smaak vallen! Je speelt het spel wanneer jij wilt. Allemaal tegelijk of iedere dag een andere groep? Wij staan zeven dagen per week voor jullie klaar.

Boek nu met actiecode ‘vergaderstoel’ en krijg een extra korting!

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS

Meld je aan en mis geen enkele locatie meer!

Please wait...

Bedankt voor je aanmelding.