Postillion Hotel Dordrecht

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Postillion Hotel Dordrecht

Een prachtige gerenoveerde locatie op een steenworp afstand van de grote stad Rotterdam, dat is Postillion Hotel Dordrecht. Het hotel beschikt over 9 unieke – te koppelen – zalen aangrenzend aan de foyer en 98 hotelkamers. Deze kamers zijn voorzien van luxe faciliteiten voor een ontspannen en comfortabel verblijf.
Het hotel beschikt tevens over een sfeervol restaurant met ruim terras, een gezellige bar, een fitnessruimte en een Business Point.

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met 7 vestigingen in Nederland. Met het ‘Meet Work Stay’ concept komen zij tegemoet aan alle behoeften van de moderne, zakelijke reiziger.

Postillion Hotels is de vergaderexpert en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt vergaderen. De locaties van Postillion Hotels hebben allemaal een centrale ligging langs de bekende autoroutes. Bij de ingang wordt elke gast persoonlijk ontvangen en begeleid door de meetinghost. Deze meetinghost is speciaal getraind om u de gehele dag te begeleiden om uw evenement, training of congres tot een succes te maken. Daarnaast is er de gehele dag technische ondersteuning aanwezig. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Bij Postillion staat het succes van uw bijeenkomst centraal.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Steenworp afstand van Rotterdam
  • 9 unieke – te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
  • 1 tot 1500 personen
  • 98 hotelkamers

Adresgegevens

Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,