Mainport by Inntel Hotels

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Mainport by Inntel Hotels

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren Mainport is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.

Meetings & Events
Mainport is de locatie voor inspiratievolle bijeenkomsten, stijlvolle cocktailparty’s en internationale congressen op topniveau. Met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design, worden uw meetings & events naar een hoger niveau getild. Geniet van 5-sterren luxe en een fantastisch uitzicht over de authentieke Leuvehaven. Mainport biedt ruimte tot wel 420 personen en heeft dankzij de enorme raampartijen veel daglicht. De totale oppervlakte van 500m2 is met flexibele geluiddichte wanden te verdelen in maar liefst 9 break-out rooms. Mainport maakt zalen op maat aan de hand van het aantal gasten en de gewenste zaalopstelling. De maximale capaciteit van de Mainportzaal is 420 gasten in theateropstelling.

De naastgelegen luxe boardroom is uitermate geschikt voor een boardmeeting of privé diner. Alle ruimtes zijn uitgerust met state-of-the-art technische faciliteiten zodat u van alle gemakken bent voorzien. De chef van Mainport verzorgt een culinaire invulling op topniveau. Aangrenzend aan Mainport ligt Inntel Hotels Rotterdam Centre. De locaties zijn uitstekend te combineren en vormen samen de meest uitgebreide vergaderlocatie van Rotterdam. De gezamenlijke capaciteit biedt ruimte voor congressen tot 800 personen en (personeels)feesten tot 500 personen.

Overnachten in Mainport
Naast de compleet uitgeruste meetings en events faciliteiten biedt Mainport ook de mogelijkheid tot overnachten op de locatie in één van de 215 hotelkamers. De wereldse inspiratie in het design prikkelt de creatieve zintuigen en de sterke focus op wellness in de kamers garandeert voldoende ontspanning. Gasten hebben toegang tot:

-Spa Heaven met Finse panoramasauna, Turks stoombad, een Hamam Mekka, twee behandelkamers en lounge area
-Wellness Club H20 met zwembad, in het naastgelegen Inntel Hotels Rotterdam Centre
-Life Fitness Gym voor een totale work-out.

Locatie
Met Valet Parking, ruime parkeergelegenheid tegenover het hotel en de metro die voor de deur stopt, is Mainport voor iedereen uitstekend te bereiken.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Een maximale capaciteit van 420 personen in de theater of receptie opstelling
  • In combinatie met Inntel Hotels Rotterdam Centre capaciteit tot 800 personen.
  • 500m2 met flexibele geluiddichte wanden te verdelen in 9 break-out rooms
  • De 9 moderne zalen hebben een werelds design en relaxte atmosfeer
  • Catering geheel op maat of genieten bij ons culinaire restaurant Down Under
  • 5* hotel met 215 kamers

Adresgegevens

Leuvehaven 77
3011 EA Rotterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,