Inntel Hotels Rotterdam centre

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Inntel Hotels Rotterdam centre

Meetings & Events
Inntel Hotels Rotterdam Centre behoort tot één van mooiste evenementenlocaties van Nederland. De panoramazalen op de hoogste verdiepingen zorgen voor een onuitwisbare indruk door het panoramisch uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. De panoramazalen zijn gevestigd op de 15e en 16e etage en bieden een totale capaciteit tot 450 personen. Flexibele geluiddichte wanden kunnen de zalen in 9 ruimtes onderverdelen. Of het nu een bijeenkomst, een internationaal congres of een feest betreft; de locatie maakt ongetwijfeld indruk op uw gasten.

Dankzij uitstekende interne verbindingen met het naastgelegen Mainport by Inntel Hotels zijn congressen en (meerdaagse)evenementen tot 800 personen mogelijk. Inntel Hotels Rotterdam Centre gelooft dat samenwerking met goede partners en ons inhouse catering team, het fundament is voor het faciliteren, creëren en managen van geslaagde events. Wij hebben de mogelijkheid om u volledig te ontzorgen en het best mogelijke evenement te bieden.

Naast een culinaire lunch, diner of hapjes op maat verzorgd, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van Bar & Brasserie Water of restaurant Down Under in Mainport by Inntel Hotels. Aan de basis van ieder evenement staan uw persoonlijke wensen en doelstellingen en dat begrijpt het Meetings & Events team. Daarnaast denken zij graag mee over verrassende elementen die uw evenement bijzonder maken. Arriveren per boot op de eigen steiger of het serveren van culinaire lekkerheden die u alleen in Rotterdam vindt.

Overnachten in Inntel Hotels Rotterdam Centre
Inntel Hotels Rotterdam Centre biedt de mogelijkheid te overnachten in één van de 265 comfortabele kamers. Dankzij de centrale ligging aan de voet van de Erasmusbrug is dit de ideale basis om de highlights van de stad te ontdekken. Gasten hebben toegang tot:
– Wellness Club H2O met zwembad, Finse panoramasauna en Turks stoombad
– Life Fitness gym voor een totale work-out

Locatie
Inntel Hotels Rotterdam Centre is gemakkelijk bereikbaar per auto en het openbaar vervoer. Het hotel is gelegen aan de voet van de Erasmusbrug en de Leuvehaven, de oudste haven van Rotterdam. De metro stopt voor het hotel en de omliggende omgeving biedt voldoende parkeergelegenheid.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • De maximale capaciteit voor een receptie of theateropstelling is 350 personen. In combinatie met Mainport capaciteit tot 800 personen
  • 9 zalen met 375 m2 aan flexibele ruimtes met voldoende break-out zalen
  • De zalen zijn modern ingericht en hebben een panoramisch uitzicht op de haven en Erasmusbrug
  • Catering geheel op maat en culinair genieten bij restaurant Bar & Brasserie Water
  • Unieke en prominente locatie in het centrum van Rotterdam
  • 4* hotel met 265 kamers

Adresgegevens

Leuvehaven 80
3011 EA Rotterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,