Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Het Parkhotel in Rotterdam biedt u de rust en persoonlijke service passend bij een luxe hotel in het hart van een kolkende havenstad.  Het hotel is centraal gelegen en lopend bent u zo bij het Museumpark, het centrum of de Markthal. Bij restaurant The Park, dé hotspot voor zowel Rotterdammers als onze gasten, kunt u culinair genieten onder leiding van chefkok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein. Zodra de stad u genoeg inspiratie heeft gegeven, kunt u tot rust komen in één van onze hotelkamers met uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Vergaderen in het hart van Rotterdam

Een dag lang ontspannen vergaderen? Met de vergaderarrangementen van Parkhotel Rotterdam haalt u het maximale uit uw vergadering. Wij hebben altijd een passend vergaderarrangement, of u nu overdag, in de avond of meerdere dagen wilt vergaderen, bij Parkhotel Rotterdam kan het allemaal. Uiteraard zijn onze vergaderruimten voorzien van alle gemakken en is er de hele dag verse koffie en thee beschikbaar in onze coffeecorner. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en deze tot een succes te maken.

De lunch en het diner komen uit eigen keuken en laten u genieten van heerlijke gerechten die samengesteld zijn met passie en de beste biologische ingrediënten. Heeft u dieetwensen? Hier houden wij graag rekening mee.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Gelegen in het hart van Rotterdam
  • Nabij Centraal Station en Markthal
  • 2 tot 300 personen
  • Parkeergelegenheid

Adresgegevens

Westersingel 70
3015 LB Rotterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,