Kasteel Oud Poelgeest

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Kasteel Oud Poelgeest

Een authentiek kasteel geeft elke zakelijke bijeenkomst net even iets meer. Een open poort met lange oprijlaan als entree, de rust van het landgoed en de stijl & ambiance maken van elke bijeenkomst iets bijzonders. Het landgoed kasteel Oud-Poelgeest is al eeuwenoud en daar zijn we trots op. Met elke bijeenkomst wordt dan ook bijgedragen aan de instandhouding van dit kostbare Nederlands erfgoed.

Kasteel Oud-Poelgeest beschikt over een koetshuis met daarin 5 vergaderzalen. In het prachtige kasteel uit 1665 bevinden zich maar liefst 8 stijlvolle zalen waaronder de Drakenzaal. De Drakenzaal is onlangs volledig gerestaureerd en is uniek in zijn soort. De schilder die de renovatie heeft gedaan heeft hiermee zelfs de Nationale SchildersVAKprijs 2015 mee gewonnen. Wij kunnen bijeenkomsten verzorgen voor 2 tot 100 personen. Uiteraard beschikken onze zalen over de moderne faciliteiten zoals WIFI, gebruik van beamer en flip-over. Verder beschikt het landgoed over 45 comfortabele hotelkamers, een mooi restaurant met bar en terras. In het kasteel is er een gezellige bar met aangrenzend terras op de kasteelvijver en een proeflokaal. Hier kunnen wij bijvoorbeeld een wijnproeverij aanbieden.

Ons landgoed is natuurlijk ook bijzonder geschikt voor bruiloften of andere evenementen. Wij zijn een officiële trouwlocatie voor de gemeente Oegstgeest! Trouwen in onze Drakenzaal is een unieke ervaring. Maar elkaar het ja-woord geven buiten in de openlucht met uitzicht op het kasteel is adembenemend.

In deze inspirerende omgeving wordt u door ons gastvrij onthaald. Of het nu gaat om een uitgebreid lunchbuffet of een 3-gangen diner naar keuze. U kunt rekenen op dagverse ingrediënten met liefde en passie door onze keukenbrigade bereidt.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Authentiek kasteel
  • 13 vergaderzalen
  • 2 tot 100 personen
  • Restaurant met bar en terras

Adresgegevens

Poelgeesterweg 1
2341 NM Oestgeest
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,