Louwman Museum

Categorie:

Beschrijving

Bekijk de 360 graden tour hier 

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Stap met uw evenement in de geschiedenis van de vooruitgang

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Stap in de geschiedenis van innovatie

De unieke collectie van bijzondere automobielen en memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, toenemende welvaart. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende ontwerpen uit de 20ste eeuw.

Stap in de geschiedenis van design

Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum nog veel meer. Ook de bijzondere collecties autogerelateerde kunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen nodigen uit tot een bezoek.

Stap met uw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het tuinlandschap, ontworpen door Lodewijk Baljon, zorgt ten slotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Stap met uw evenement in ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer uw gasten tijdens uw vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor uw gasten.

Veilig en verantwoorde oplossingen

We bieden in het Louwman Museum diverse oplossingen om veilig en verantwoord een bijeenkomst te organiseren. Het museum en de ruimtes voor bijeenkomsten zijn zo ingericht dat er volledig voldaan wordt aan de RIVM-maatregelen.

Referenties

Veel opdrachtgevers gingen u al voor. Sinds de opening van het Louwman Museum in 2010 faciliteren we jaarlijks 300 bijeenkomsten met een gemiddelde waardering van een 9,4.

Algemene gegevens

Aantal ruimtes 9 l max aantal personen 1000 l grootste plenaire zaal 335 l wifi ja l parkeerplaatsen 170 in garage + 80 extra op eigen terrein, met nabij gelegen terrein capaciteit tot 1000 l ligging op 5 min van centrum Den Haag l bereikbaarheid per ov bushalte voor de deur l invalidentoegankelijk ja

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Prachtige collectie automobielen
  • Imposant modern gebouw
  • Goed bereikbaar met auto en OV
  • Eigen parkeergarage (170 plaatsen)
  • Gelegen op prachtige locatie
  • Diversiteit in zalen en mogelijkheden

Adresgegevens

Leidsestraat 57
2594 BB Den Haag
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,

Aantal zalen

, ,