The Hague Conference Centre

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

The Hague Conference Centre

The Hague Conference Centre staat voor internationale gastvrijheid, luxe catering en eigentijdse voorzieningen op het hoogste niveau. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. De voordelen van de locatie zijn, naast de best mogelijke ligging en geweldige bereikbaarheid, de grote verscheidenheid van zalen en de unieke branding mogelijkheden om uw evenement volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen. De diversiteit en de break-out mogelijkheden van de in totaal 20 zalen zijn buitengewoon; ruime lichte zalen waaronder boardrooms, een zaal met lagerhuis opstelling, hoorzitting zalen en stijlvol ingerichte foyers. Bij The Hague Conference Centre is het genieten van verse Italiaanse bonenkoffie uit professionele espressomachines. Hiernaast zijn fairtrade theesoorten en verse munt- of gemberthee beschikbaar gedurende uw  bijeenkomst.

Perfecte locatie voor congressen, bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen

The Hague Conference Centre is gevestigd in het landmarkgebouw New Babylon en ligt direct naast Den Haag Centraal Station. Den Haag is bereikbaar via twee internationale luchthavens: Schiphol Amsterdam Airport en Den Haag Rotterdam Airport. Beide luchthavens zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Met de auto parkeert u direct vanaf de A12 in Q-Park CS New Babylon. Deze garage heeft 1246 plaatsen beschikbaar en u heeft direct toegang met een lift naar de entree van het conferentiecentrum.

The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door één van de top audiovisuele leveranciers om uw geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines.

Al uw bijeenkomsten op 1,5 meter bij The Hague Conference Centre en online events

The Hague Conference Centre is volledig aangepast aan de huidige 1,5 meter samenleving. Dat betekent dat uw congressen, vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt The Hague Conference Centre alle mogelijkheden om een online event te organiseren.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Maximale capaciteit voor een theateropstelling is 650 personen.
  • Grote verscheidenheid aan zalen en break-out mogelijkheden (20 zalen in totaal).
  • Unieke branding mogelijkheden.
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.
  • Direct gelegen naast Den Haag Centraal station.
  • Parkeergarage onder het gebouw met 1246 parkeerplekken.

Adresgegevens

Anna van Buerenplein 29
2595 DA Den Haag
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,