Postillion WTC Rotterdam

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Postillion WTC Rotterdam

Middenin het zakelijk hart van Rotterdam is het Postillion Convention Centre WTC gevestigd. De ideale plek voor vergaderingen en meetings. Deze vergaderlocatie van Postillion Hotels is van alle gemakken voorzien. U kunt bij Postillion Convention Centre WTC rekenen op de beste service en uitstekende accommodaties.

 

Postillion Convention Centre WTC heeft 37 verschillende zalen met een capaciteit van 10 tot 1000 personen. De zalen verschillen niet alleen in grootte, maar ook in sfeer en inrichting. Dankzij het grote aantal verschillende zalen, beschikt Postillion Convention Centre WTC altijd over een ruimte die qua uitstraling past bij uw congres of evenement. Uw congres wordt gegarandeerd een succes, dankzij het full-service concept, de techniek en de verzorging van uw gasten door een ervaren team. Naast het organiseren van een congres of beurs, is de locatie ook geschikt voor het houden van kleinschalige bijeenkomsten en vergaderingen.

 

Onderdeel van Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is Brasserie Staal. Brasserie Staal is uitermate geschikt voor een lunch, (netwerk)borrels of diners. Brasserie Staal is verdeeld over 3 verdiepingen.

Op de begane grond is het terras te vinden, uitstekend voor een zakelijke lunch of borrel in de zon.

Op de eerste verdieping is Brasserie Staal te vinden, waar u kunt genieten van een goede kop koffie, een gezonde lunch, zakelijke borrel of een diner.

De derde verdieping is voor Zaal Staal. Deze zaal is ideaal voor bedrijfsfeesten, vergaderingen of presentaties.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Zakelijke hart van Rotterdam
  • 37 zalen
  • 10 tot 1000 personen
  • Hotel

Adresgegevens

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,