Badhotel Renesse

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Badhotel Renesse

Badhotel Renesse maakt vergaderingen en conferenties tot memorabele evenementen. De gastvrije en ongedwongen sfeer, de inspirerende omgeving en de comfortabele vergader/conferentiesalons dragen bij aan een ontspannen klimaat waarin mensen zich als vanzelf openstellen voor vernieuwing en (persoonlijke) groei.

 

Professioneel en ongedwongen

De vergader/conferentiesalons zijn tot in detail professioneel ingericht met de nieuwste apparatuur en comfortabel meubilair. In een ongedwongen sfeer ervaart u de attente, op uw persoonlijke wensen afgestemde dienstverlening van Badhotel Renesse. Proactief meedenken is de kracht van onze medewerkers, die graag die extra stap voor u zetten.

U verlangt naar een vergader/conferentie-ambiance met net dat extra stukje luxe en privacy? Villa Westerduin, inclusief alle faciliteiten van Badhotel Renesse, kan geheel of gedeeltelijk exclusief worden gereserveerd voor grotere groepen. Onze medewerkers vullen uw specifieke wensen op en top in. Multinationals als IBM, Procter & Gamble en Michelin gingen u hierin voor. De directie van Badhotel Renesse vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

 

Eten en drinken

De keukenbrigade van Badhotel Renesse zet zijn beste beentje voor in het serveren van smakelijke en gezonde hapjes, drankjes en gerechten in restaurant Le Marquis. Deze zijn gebaseerd op tal van Fair Trade producten en dagverse, biologische producten van regionale leveranciers. U kunt ervoor kiezen zichzelf te laten verwennen met een (h)eerlijk diner, maar wij bieden u ook de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan tijdens een kookworkshop onder professionele begeleiding.

Na afloop nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje? Dit kan in de Engelse Pub! Hier geniet u in een ontspannen sfeer van een goed glas wijn of een lekker Belgisch biertje. Een heerlijke plek om samen nog even terug te kijken op wat de dag u gebracht heeft.

 

Zeeland ver weg? Welnee!

Badhotel Renesse is uitstekend filevrij bereikbaar vanuit alle windstreken. In de beleving van velen ligt Zeeland aan het andere eind van de wereld en is de reis ernaartoe eindeloos. Maar wie onze prachtige provincie eenmaal zonder fileleed heeft bezocht, weet wel beter en komt graag nog eens terug.

 

Faciliteiten

Badhotel Renesse biedt u naast de vergaderfaciliteiten een 50-tal comfortabele kamers voorzien van alle gemakken, dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis gebruik van het WIFI-netwerk in het hele hotel en gratis parkeergelegenheid op de privé parkeerterreinen en het nabijgelegen openbare parkeerterrein met ruimte voor 200 auto’s.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Ruimte voor 60 personen
  • Vier stijlvolle zalen
  • Gelegen aan zee
  • Elke zaal beschikt over haar eigen buitenterras
  • Sfeervol restaurant
  • Hotel is exclusief af te huren

Adresgegevens

Laone 2-6
4325 EK Renesse
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,