Space to Create Utrecht

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Space To Create

Space to Create biedt moderne, goed belichte en ruim opgezette ‘Spaces’ aan voor uw trainingen, meetings, professionele evenementen of snelle projecten. De locatie biedt een goede balans tussen een huiselijke en professionele sfeer om tot creatieve uiting te komen. De gasten worden op de locatie ontvangen waarna er vrij gebruik kan worden gemaakt van koffie, thee, fris, snacks en fruit. Space to Create ligt pal aan het stationsplein van Utrecht Centraal Station. Hierdoor ben je in een wip weer in de trein.

Ruimtes
Space to Create beschikt over 8 mooie zalen. De zalen zijn modern en ruim ingericht en geven een creatieve en professionele sfeer. In elke Space heeft u genoeg ruimte op de whiteboard muren en A3 brainstorm canvassen om uw ideeën uit te werken. Om een intensieve werkdag soepel vol te houden wordt er gewerkt op Herman Miller stoelen en is er een prettige break-out ruimte beschikbaar waar u kunt netwerken of even tot rust kunt komen.

Faciliteiten
Alle faciliteiten van Space to Create vallen onder één vaste, transparante prijs. Het arrangement is altijd inclusief koffie, thee, frisdranken, vers fruit, koeken en snacks. Space to Create biedt daarnaast een lekkere inhouse lunch aan. We hebben samenwerkingen met verschillende lokale restaurants, waardoor er genoeg keuze is. Zo is lunchen bij ons nooit hetzelfde.

Je bent altijd van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Space to Create.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • creatieve inrichting
  • Uitstekend bereikbaar
  • Direct naast centraal station
  • All-in huur van de ruimtes

 

Adresgegevens

Stationsplein 90
3511 ED
Utrecht

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

,