Media Plaza

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Media Plaza

Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa, opgebouwd uit 25 foyers en sessiezalen. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter. Een bezoek aan Media Plaza zal u verrassen, misschien eerder nog verwonderen aangezien er veel meer schuil gaat dan op het eerste oog zichtbaar is. Het concept van deze bijzondere locatie zorgt er namelijk voor dat zintuigen worden geprikkeld, interactie wordt gecreëerd en de boodschap beter overkomt. Een stap vooruit maken met uw gasten: daar staat Media Plaza voor.

Het Polargebied

Het Polargebied van Media Plaza is een pareltje. Het gebied is ontworpen om transformatieprocessen optimaal te ondersteunen. Verandering en innovatie brengen een bepaald soort onzekerheid met zich mee. Daarom loopt de Flame Foyer rondom de gehele Polar en dit geeft – dankzij de ronde vormen, warme kleuren en zachte materialen- een gevoel van geborgenheid. Vanuit een warme ontvangst begeef je je naar een heldere, frisse atmosfeer: de vormgeving van de Polar is strak, wit en helder. Dit contrast in kleurstelling brengt een verrassingseffect teweeg bij de gasten. Door de adrenaline stroomt er meer bloed naar je brein en sta je meteen op scherp. Het Polargebied beschikt over acht sessiezalen in verschillende formaten: van 24 tot 110 personen. Wij stemmen de inrichting van de zalen, beeld, geluid, licht en temperatuur af op uw doelstelling om zo tot het hoogst mogelijke rendement van uw sessie te komen.

Het Auditoriumgebied

Het Auditorium van Media Plaza is uniek in haar soort: wij noemen haar onze ‘regenboog’ vanwege haar kleurrijke design. De rond gebogen organische vorm van de luxe Perillo fauteuil zorgt voor optimaal zitcomfort: het publiek kan zich volledig concentreren op de boodschap van de spreker. Als je hier plaatst neemt, valt je oog op het bijzondere kunstwerk aan het plafond. Dit prikkelt de nieuwsgierigheid van het publiek. Het Auditoriumgebied beschikt, naast het plenaire Auditorium, over zeven sessiezalen -ieder met zijn eigen karakter- en een eigen netwerkruimte: de BarZone.

Het Supernovagebied

Het Supernovagebied geeft een nieuwe dimensie aan uw bijeenkomst! Alles draait hier om verbinding en de juiste energie. Het Supernovagebied kent een ruimtelijk design, letterlijk en figuurlijk, die uw bezoekers in een andere wereld doet belanden. Een omgeving die mensen in staat stelt vooruit te kijken en zich open te stellen voor andere inzichten. Strak in design en groots in uitstraling maar toch intiem en overzichtelijk in beleving.

De flexibiliteit en veelzijdigheid van de ruimtes spreekt meerdere doelgroepen aan; van kleine beurzen tot middelgrote en grote congressen met of zonder expositie, van feestavonden tot sit-down diners. Alle ruimtes zijn vrij en naar eigen inzicht en wensen in te richten. De congreszalen Progress, Mission, Quest en Expedition zijn perfect te combineren. De zalen hebben een vooruitstrevend design, zijn flexibel in gebruik en opstelling en zijn daarnaast voorzien van de modernste faciliteiten. Alle zalen zijn verbonden met een netwerkzone: de TransitZone.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Één van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties
  • 20 foyers en sessiezalen
  • Miljoenen ledlampjes en innovatieve toepassingen
  • Ultramoderne faciliteiten

Adresgegevens

Croeselaan 6
3521 AL Utrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,