Kasteel Kerckebosch

Beschrijving

Bekijk de 360 graden tour hier 

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Kasteel Kerckebosch

Dit kleinschalige en intieme kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te Zeist. Een kasteel vol sfeer, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen.

Het authentieke 120 jaar oude kasteel is voorzien van de hedendaagse gemakken en vormt daardoor het perfecte decor voor een heerlijk kop koffie op ons terras, een intiem diner, een heerlijk weekend weg of een prachtig feest.

U heeft de keuze uit twee verschillende restaurants, een comfortabele lounge met overdag heerlijke lekkernijen en in een zomer een prachtige terras.

Een unieke zakelijke bijeenkomst organiseren? Met deze prachtige kasteel locatie, bijzondere eet- en drinkconcepten en onze persoonlijke meeting host die voor u klaarstaat, biedt Kasteel Kerckebosch u de perfecte basis voor uw vergadering, training of evenement. Onze goed geoutilleerde zalen hebben een capaciteit van 8 tot 110 personen. Daarnaast is alles erop gericht om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Wij denken graag persoonlijk met u mee om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en het uw gasten aan niets te laten ontbreken.

De locatie van Kasteel Kerckebosch is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt op nog geen 10 minuten afstand van het station Driebergen Zeist. Daarnaast beschikt het kasteel over een ruimte kasteeltuin, perfect geschikt voor grootschalige evenementen tot 500 personen.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Bereikbaar met OV
  • 4 zalen
  • 30 hotelkamers

Adresgegevens

Arnhemse Bovenweg 31 1
3708 AA Zeist
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,