Inntel hotels Utrecht centre

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Utrecht Centre is gelegen op een strategisch en inspirerend knooppunt van de stad en biedt ruim 250 m² aan flexibele ruimtes voor succesvolle vergaderingen en onvergetelijke events. De lichte zalen zijn ingericht met de modernste presentatie apparatuur en zijn gelegen op de 11e verdieping met een panoramisch uitzicht over de monumentale stad. De exclusieve boardroom is uitstekend geschikt voor brainstorm- en vergadersessies tot 14 personen.

Het thema connections speelt een grote rol in Inntel Hotels Utrecht Centre. In de gangen van het hotel zijn deze verbindingen duidelijk terug te zien. De boardroom heeft zelfs een rijdende trein in de tafel. Daarnaast zijn vanaf Utrecht Centraal Station uitstekende verbindingen met binnen- en buitenland. Ons team van Meetings & Events professionals maakt elk congres of evenement uniek en geheel op maat. Kwaliteit, beleving en sfeer staan hierbij aan de voorgrond.

Inntel Hotels Utrecht Centre werkt met vaste partners voor techniek en horeca waarmee alles tot in detail verzorgd kan worden, indien dit door u gewenst is. Hierdoor kan het team zorgen voor continue kwaliteit. Het Meetings & Events team kan daarnaast voor verrassende elementen zorgen, denk hierbij aan een silent disco of lokale lekkernijen. Juist die extra service zullen een onuitwisbare indruk maken op uw gasten. Locatie Inntel Hotels Utrecht Centre is de ideale locatie voor uw congres of vergadering.

Gelegen in het centrum van Utrecht en grenzend aan het Centraal station. In 35 minuten reistijd staat u op vliegveld Schiphol.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • De maximale capaciteit voor een theater of receptieopstelling is 120 personen
  • 5 zalen en boardroom van 250 m2 aan flexibele ruimtes met voldoende break-out zalen
  • De zalen zijn modern en kleurrijk met als inspiratiebron ‘connections‘
  • Centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto
  • Catering is geheel op maat verzorgd of geniet culinair bij restaurant The U Food & Drinks
  • 4 sterren hotel met 162 kamers

Adresgegevens

Smakkelaarshoek 24
3511 EC Utrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,