Huis Oudegein

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Huis Oudegein

Huis Oudegein is een unieke vergaderlocatie gelegen op landgoed Oudegein in een oase van rust en natuur, vlakbij Utrecht. U huurt bij ons de gehele bel-etage, bestaande uit een vergaderzaal, herenkamer en ruime entree. Gedurende uw verblijf kunt u van alle ruimtes gebruik maken, staat onze gastvrouw tot uw beschikking en geniet u van 100% privacy en exclusiviteit.

Onze historische vergaderlocatie leent zich uitstekend voor groepen van 4 tot 24 personen en omdat de gehele bel-etage voor u is, kunt u gemakkelijk in groepen uiteen gaan. Onze gastvrouw zal u gedurende de dag voorzien van huisgemaakte en ter plekke bereide lekkernijen, lunch en borrelhapjes. Zij zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw bijeenkomst!

Uiteraard hebben wij een LCD-scherm met HDMI aansluiting voor u klaar staan inclusief WiFi, flipovers en workshop benodigdheden. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Parkeren kunt u op het landgoed zelf en indien gewenst bieden wij ook diverse buitenactiviteiten aan.

Nieuwsgierig over de historie van Oudegein? Huis Oudegein was van oorsprong een gevechtstoren en is omstreeks 1600 aangepast tot woonhuis. Een groot deel van het landgoed werd in 1973 verkocht aan de nieuw gevormde gemeente Nieuwegein (samenvoeging Jutphaas en Vreeswijk). Oudegein is al jaren in het bezit van dezelfde familie en om Oudegein voor de toekomst te bewaren zorgt de huidige generatie ervoor dat Oudegein kan blijven bestaan en dit unieke stukje Nieuwegein zichtbaar is geworden voor zakelijk publiek.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Centraal gelegen vlakbij Utrecht, midden in het groen
  • Gastvrijheid en service staat bij ons in hoog vaandel
  • Parkeren op het landgoed
  • LCD scherm, WiFi, flipover en workshopbenodigdheden
  • Vers en ter plekke bereide catering, deels uit eigen moestuin

Adresgegevens

Huis Oudegein
Oudegein 1
3432 NC Nieuwegein

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,