Gardens Business Centre Oudlaen

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Gardens Business Centre Oudlaen

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van uw professionele training, corporate vergadering of (verenigings)congres. Deze centrale locatie in hartje Utrecht biedt u fris zakelijke vergaderzalen in alle soorten en maten. Ons gastvrije personeel denkt graag met u mee en richt de zalen naar uw persoonlijke voorkeuren in. Wij verzekeren u van de beste audiovisuele ondersteuning in elke ruimte, met beamer en automatisch projectiescherm. Vanuit ons eigen restaurant verzorgen onze koks luxe gerechten voor uw bijeenkomst. Vers, gezond en lekker.

Gardens Business Centre Oudlaen is al jaren een zeer gewilde locatie voor opleidingsinstituten om professionele trainingen te faciliteren. Door de expertise van Gardens Business Centre Oudlaen hebben zij alle middelen in huis om uw dag- of avondcursus te organiseren, maar ook een bijeenkomst of congres. Gardens Business Centre Oudlaen is uitstekend te bereiken door de centrale ligging, nabij de A27 en minder dan 10 minuten van Utrecht Centraal. Uw gasten parkeren gratis in de dubbele garage onder het gebouw, met meer dan 200 parkeerplaatsen.

Centrale locatie voor trainingen, vergaderingen en congressen

Gardens Business Centre Oudlaen biedt u een modern en centrale locatie om uw training, vergadering of congres te organiseren. U heeft een geruime keuze uit fris zakelijke ruimtes van verschillende groottes, allemaal voorzien van direct daglicht. Verder is elke zaal standaard voorzien van uitstekende audiovisuele ondersteuning met beamer, flipover en automatische projectieschermen. Diverse ruimtes beschikken bovendien over breakout mogelijkheden, zodat u ze volledig naar uw voorkeuren kunt aanpassen. Naast de indeling en het meubilair van de ruimte, voegen wij ook graag de branding van uw bedrijf toe. Denk aan een logo of huisstijl, zodat uw bijeenkomst geheel in stijl plaatsvindt. Het gastvrije personeel van Oudlaen denkt graag mee over de mogelijkheden.

Al uw bijeenkomsten op 1,5 meter bij Oudlaen

De zalen van Gardens Business Centre Oudlaen zijn volledig aangepast op de 1,5 meter-economie. Dat betekent dat uw trainingen, vergaderingen en evenementen ook in coronatijd door kunnen gaan, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast biedt Oudlaen de mogelijkheid om een webinar, vergadering of event op afstand te organiseren. Daarbij is een deel van de gasten live aanwezig en beleven de overige genodigden het evenement thuis.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Eigentijds zakelijk centrum voor trainingen, vergaderingen en congressen
  • 16 vergaderzalen van 18m2 tot 150m2
  • Tot 110 personen in theater opstelling
  • Uitstekende bereikbaarheid, dicht bij het centrum van Utrecht en nabij de A27
  • Parkeergarage onder het gebouw met gratis parkeerplaatsen.

Adresgegevens

Oudlaan 4
3515 GA Utrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Aantal zalen

, ,

Provincie

Soort locatie

,