Hotel Ernst Sillem Hoeve

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Stijlvol vergaderen in de bossen nabij Utrecht

Stijlvol en inspirerend vergaderen doet u bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een voormalig koetshuis uit 1880, waar grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samenkomen. Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een unieke locatie waar u als trainer, deelnemer of hotelgast centraal staat. Wat uw wensen ook zijn; onze dienstverlening en service is op maat.

Elke gelegenheid een andere invulling

U heeft de keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. Naast zakelijke bijeenkomsten kunt u in het weekend terecht voor (bedrijfs)feesten en bruiloften met een capaciteit van 40 tot 250 personen. Wij zijn een erkend congresbedrijf en gecertificeerd met 5 vergaderhamers. Flexibiliteit vormt ons fundament. Welke opstelling en faciliteiten u als organisatie ook wenst ons personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

U hoeft niet naar huis

Naast de zalen beschikken wij over 85 hotelkamers, een goed restaurant, 2 bars met openhaardkamer, een binnenzwembad met infrarood sauna, een fitnessruimte en 7 hectare park. Het park kunt u gebruiken voor ontspanning maar ook voor sportieve outdoor activiteiten, zoals outdoor koken, handboog schieten en schapen drijven. Ongeacht uw behoeften, het garanderen van een positieve beleving staat bij ons al meer dan 90 jaar centraal.

MVO zit in ons DNA

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een deel van de winst gaat naar jeugd- en jongerenwerk uitgevoerd door de YMCA, die enige aandeelhouder is van de Ernst Sillem Hoeve. Door uw bijeenkomsten bij ons te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk. Daarnaast speelt duurzaam ondernemen een centrale rol binnen onze organisatie. Wij zijn in het bezit van de Gouden Green Key, hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen van het milieukeurmerk en behoren wij tot de top van de gekeurde bedrijven in Nederland. Voorbeeld: Wij stimuleren graag het openbaar vervoer en halen en brengen onze gasten van en naar station Den Dolder met onze gratis shuttle service.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • 85 moderne kamers
  • 20 vergaderzalen voor 2 tot 175 personen
  • Vele culinaire mogelijkheden
  • Outdoor activiteiten
  • Centraal gelegen nabij A27 en A28
  • Gratis shuttle vanaf station Den Dolder
  • Gratis parkeren

Adresgegevens

Soestdijkerweg 10-b Lage Vuursche
3734 MH Den Dolder
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,