De Zalen Van Zeven

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

De Zalen Van Zeven

Het idyllische Landgoed Oud Zandbergen ligt in Huis ter Heide, in het midden van het land. De oude bomen en de ritselende bladeren zorgen voor een fraai tafereel. Laat de natuur je wijze raad influisteren. De historische Villa en het Koetshuis zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor verschillende zakelijke bijeenkomsten. Zoals een inspirerende workshop, energieke vergadering, verbindend gesprek, gezellige heidag, creatieve presentatie of een verdiepend congres. Het interieur zorgt voor een huiselijke sfeer waar iedereen zich snel thuis voelt. Wij zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt. Ontspan en geniet van de dag.

Eten & drinken: Goede catering is belangrijk voor een succesvolle bijeenkomst. Verwen jezelf en je gasten met lekkers tussen de sessies door. Samen eten in het Spijslokaal vergroot het gevoel van saamhorigheid. Zodra de zon zich laat zien, kun je een mooie wandeling maken over het Landgoed om daarna weer vol energie de bijeenkomst weer in te gaan.

Zalen: Er zijn vier zalen voor groepen van 2 tot 60 personen. De zalen hebben een flexibele indeling. Er is de mogelijkheid beeldschermen, flip-overs en laptops bij te boeken, laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen dat het klaarstaat en werkt.

Bereikbaarheid: Op het landgoed zijn er rondom de villa en het koetshuis parkeerplekken. De bordjes wijzen je de weg. Ook met het openbaar vervoer is Oud Zandbergen goed te bereiken. Er is een directe busverbinding vanaf Utrecht Centraal station. Bus 52 richting Amersfoort naar Oud Zandbergen. Vanaf de bushalte loopt u in 2 minuten naar uw bijeenkomst. Vanaf Amersfoort Centraal station is er een directe bus verbinding naar Oud Zandbergen. Bus 52 richting Utrecht CS en bus 56 richting Wijk bij Duurstede stoppen op 3 minuten lopen van de locatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Monumentale Villa
  • Groot park waar je kunt wandelen
  • Elegant vergaderen
  • Heidag combinatie binnen-/buitenlocatie
  • Buiten terrein te huur

Adresgegevens

Amersfoortseweg 18
3712 BC
Huis ter Heide

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,