Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik

Zoekt u een mooie locatie voor uw vergadering, congres of evenement in het midden van het land? Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik biedt u deze locatie. De locatie ligt direct aan de A12 en u kunt gratis parkeren op het parkeerterrein. Het centrum van Utrecht ligt op 10 km afstand en de locatie is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Postillion Hotel Utrecht-Bunnik beschikt over 29 multifunctionele zalen met een maximale capaciteit tot 1200 man.

Postillion Hotel Utrecht-Bunnik heeft de classificatie van vijf vergaderhamers met een uitzonderlijke 100% score. Daarnaast heeft het hotel het gouden Green Key certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de centrale ligging en ruime zalen is de locatie ideaal voor grotere meetings middenin het land. Daarnaast is Postillion Hotel Utrecht-Bunnik in 2010 compleet vernieuwd, zowel het interieur als het exterieur.

Postillion Hotel Utrecht-Bunnik beschikt over 79 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen.

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met 7 vestigingen in Nederland. Met het ‘Meet Work Stay’ concept komen zij tegemoet aan alle behoeften van de moderne, zakelijke reiziger.

Postillion Hotels is de vergaderexpert en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt vergaderen. De locaties van Postillion Hotels hebben allemaal een centrale ligging langs de bekende autoroutes. Bij de ingang wordt elke gast persoonlijk ontvangen en begeleid door de meeting host. Deze meeting host is speciaal getraind om u de gehele dag te begeleiden om uw evenement, training of congres tot een succes te maken. Daarnaast is er de gehele dag technische ondersteuning aanwezig. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Bij Postillion staat het succes van uw bijeenkomst centraal.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Direct aan de A12
  • Centrum van Utrecht op 10 min.
  • Gratis parkeren
  • 29 unieke- te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
  • Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
  • 79 hotelkamers

Adresgegevens

Kosterijland 8
3981 AJ  Bunnik
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,