Beatrix Theater

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Beatrix Theater

Grandeur, Glamour, Gastvrijheid

De welbekende rode gordijnen gaan open en de spotlights gaan aan. Uw bedrijf staat in de spotlights. Het Beatrix Theater is, naast het adres voor musicals en concerten, dé plek voor zakelijke evenementen, beurzen en congressen. Met de grote theaterzaal en de prachtige Maurits Foyer is het Beatrix Theater één van de grootste theaters van Nederland.

Het rode pluche en de glanzende zwarte vloer, het doet iets met je. Een warmer welkom dan in een theater kun je je als bezoeker niet wensen. De imposante foyer en vervolgens het wauw-gevoel. Er is moeite gedaan om een bijzonder locatie te kiezen, dat gevoel krijgen uw gasten wanneer ze het Beatrix Theater binnenkomen. Als opdrachtgever staat u hiermee gelijk met 1-0 voor.

Slimme combinaties en mogelijkheden in het Beatrixgebouw

Naast de grote zaal heeft het Beatrix Theater verschillende plekken voor breakout-sessies, VIP-ontvangsten of aparte borrels maar ook voor een complete beurs! Grenzend aan de Maurits Foyer ligt de 2400 vierkante meter grote Expozaal.

Groots in allure en capaciteit

Kiest u voor het Beatrix Theater dan kiest u voor allure maar bovenal voor de indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal. In de oplopende theaterzaal kunt u met 350 tot 1500 personen terecht. Uw plenaire sessie is bijna oneindig uit te breiden met de Expozaal en Jaarbeurs MeetUp. Samen delen, informeren en inspireren; dat is wat onze klanten beogen en dat is waar het Beatrix Theater voor staat. Door de oplopende theateropstelling heeft iedereen goed zicht op het grote podium, de sprekers op het publiek en is de akoestiek optimaal. Doordat het een theaterzaal betreft, is alles mogelijk wat betreft licht en geluid, technisch gezien.

Oneindig uitbreiden met vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp

Het ultramoderne vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp dat zich op de 1e t/m 4e etage van het Beatrixgebouw bevindt, maakt het mogelijk om uw gezelschap in de loop van uw bijeenkomst op te splitsen in meerdere kleinere sessies van 2 tot 240 personen.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Geschikt voor gezelschappen van 350 tot 1500 personen
  • Gelegen aan het centraal station
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Grandeur van een prachtig theater
  • Catering op maat

Adresgegevens

Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,