Landgoed De Wilmersberg

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Landgoedhotel De Wilmersberg

Landgoedhotel De Wilmersberg is bekend als ‘Hét landgoed van Twente’. Op 14 hectares natuurschoon, ligt deze voormalige residentie van de Twentse textielfamilie Blijdenstein. De huiselijke en sfeervolle ambiance, de heerlijke gerechten van chef-kok Ronald Bor en de persoonlijke aandacht staan garant voor een onvergetelijk verblijf in dit veelzijdige hotel. In 2013 werd het terras van De Wilmersberg verkozen tot ‘Mooiste terras van Overijssel’.

Wanneer u kiest voor De Wilmersberg, dan kiest u voor een succesvolle én een duurzame bijeenkomst. Rustig gelegen in het groen op 14 hectare landgoed en toch snel bereikbaar via de A1, is Landgoedhotel De Wilmersberg een unieke locatie voor iedere bijeenkomst tot 300 personen.

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van de modernste apparatuur en techniek die nodig is om uw vergadering tot een succes te maken. Met voldoende parkeergelegenheid is het mogelijk om bij ons gratis te parkeren. Niet geheel onbelangrijk is onze gratis Wifi en uitermate belangrijk is het vele daglicht in al onze zalen. De zalen hebben een prachtig uitzicht over ons landgoed met aangrenzend een eigen terras.

Gedurende uw hele verblijf is er een gastheer/vrouw bereikbaar voor u. Zoekt u een unieke vergaderlocatie? U bent bij ons aan het juiste adres!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Gelegen op 14 hectare landgoed
  • Unieke ligging
  • Exclusiviteit mogelijk
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

Adresgegevens

Rhododendronlaan 7
7587 NL De Lutte
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,