Landgoed de Uitkijk

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk heeft op de eerste en tweede verdieping twaalf stijlvolle hotelkamers waarvan enkele met een balkon en er is een luxe suite met bubbelbad. Vanuit het hotel loop of fiets je zo het bos in en ruik je de geur van verse dennennaalden. Vroege vogels kunnen zomaar een ree tegenkomen.

De schitterende natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van originele outdoor activiteiten. Denk hierbij aan schapen drijven, mountainbiken of gps opdrachten. Gecombineerd met een vergadering of bijeenkomst. Het hotel beschikt over verschillende stijlvolle zalen met veel daglicht, airconditioning en privé terras. Sluit uw actieve dag buiten af, voor een outdoor cooking diner met grill gerechten. Vers voor u klaargemaakt vanuit de buitenkeuken.

Vergaderen of een bijeenkomst bijwonen midden in de natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn biedt volledig verzorgde vergaderarrangementen vanaf 8 tot 100 personen. Beamer en scherm, flipover en een luxe espressomachine staan klaar voor u in de zaal.

Landgoed de Uitkijk heeft 5 vergaderzalen. De Torenkamer, Reggezaalzaal, Herenkamer I en II en Serre.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en er is volop daglicht. Natuurlijk met uitzicht op het bos. U kunt op het aangrenzende privé terras, tijdens de pauze, een cappuccino of espresso drinken. Prettig om dan even de benen te strekken, na intensief vergaderen.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
  • 12 deluxe hotelkamers
  • 11 hectare landgoed
  • Diverse groepsactiviteiten en outdoormogelijheden

Adresgegevens

Hellendoornsebergweg 8
7447 PA Hellendoorn
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,