Planetarium Amsterdam

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Planetarium Amsterdam

Grenzeloos gastvrij, buitengewoon groen en bijzonder ruimtelijk. Planetarium Meeting Center is precies wat u zoekt voor uw bijeenkomst: een inspirerende wereld aan mogelijkheden en alle ruimte voor onvergetelijke ontmoetingen.

Bij Planetarium Meeting Center zijn de mogelijkheden net zo eindeloos als het universum. Uw training, vergadering, congres of event verdient immers alle ruimte. Ruimte voor uw wensen en ideeën, ruimte om te bewegen en genieten, om uw gasten te verrassen en bovenal: om elkaar te ontmoeten.

Op deze historische vergader- en congreslocatie in het Amsterdamse Gaasperpark, een voormalig werkend planetarium, komt alles samen. Sinds oktober 1994 verwelkomen wij de zakelijke gast in één van onze zalen en restaurants. Anno 2019 beschikt Planetarium Meeting Center over 14 verschillende zalen en 3 restaurants.

Midden in het groene hart van het Gaasperpark en op 20 minuten reizen van Amsterdam Centrum. Bovendien ligt het meeting center tussen de A1, A2 en A9 en zijn ze perfect te bereiken per OV. Bereikbaarheid met een sterrenstatus dus.

Uw congres of event in Amsterdam? Ontdek de maar liefst 16 zaaloplossingen in Planetarium Amsterdam. Laat u verrassen door de multifunctionele congreslocatie, de congres services en hartverwarmende hospitality.

Alles is mogelijk. The sky werkelijk the limit. Beleef Planetarium Meeting Center!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Inspirerende en groene omgeving
  • Vijf sterren bereikbaarheid (A1, A2 en A9) OV (metro- en busstation op 1 minuut loopafstand)
  • Multifunctionele vergader- en congreslocatie
  • Spraakmakend culinair
  • Hartverwarmende Hospitality

Adresgegevens

Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,