Planetarium Amsterdam

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Planetarium Amsterdam

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Bijzonder ruimtelijk en groen bijeenkomen doet u bij Planetarium Meeting Center. Perfect bereikbaar door de ligging direct aan de A9 en in het groene hart van Amsterdam, het Gaasperpark. Duurzaam en vitaal vergaderen krijgt een nieuwe dimensie én verfrissende energie met maar liefst 14 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen.

Laat u inspireren door onze outdoor mogelijkheden en laat u verassen door onze vitale mogelijkheden en hartverwarmende hospitality.

Voor vitaal vergaderen bent u bij Planetarium Meeting Center op de juiste plek. Wij bieden de mogelijkheid om uw gasten te verassen en inspireren met vitale breaks, enegizers, de brainstorm room en onze VIT Lounge. Ook hebben wij een ruim aanbod aan vitale workshops om 20 gasten te inspireren.

Studio Planetarium: De ruimtelijke ervaring

Uw congres, seminar, beurs event of zakelijke bijeenkomst in een locatie waar de mogelijkheden net zo onbegrensd zijn als het universum. Een ruimte die meebeweegt met uw wensen, verwachtingen overtreft en uw gasten meeneemt in het moment. Alles is aanwezig in Studio Planetarium om uw bijeenkomst een succes te maken, uitermate geschikt voor elk evenement. Onbegrensde culinaire mogelijkheden voor ontbijt, lunch, borrel en diner in combinatie met de expertise, service en gastvrijheid van team Planetarium zorgen gegarandeerd voor een moment om nooit te vergeten.

Laat u inspireren door de prachtige groene omgeving, Studio Planetarium heeft ruim daglicht en kijkt uit op het groene Gaasperpark, uitermate geschikt voor teambuilding activiteiten om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Inspirerende en groene omgeving
  • Vijf sterren bereikbaarheid (A1, A2 en A9) OV (metro- en busstation op 1 minuut loopafstand)
  • Multifunctionele vergader- en congreslocatie
  • Spraakmakend culinair
  • Hartverwarmende Hospitality

Adresgegevens

Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,