Inntel hotels Amsterdam Zaandam

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Meetings & Events
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is één van de meest unieke vergader en evenementenlocaties ter wereld. Met haar opvallende architectuur is het hotel een bezienswaardigheid op zichzelf. Achter de 70(!) Zaanse huisjes schuilt een prachtige locatie voor uw congres, vergadering of feest in stijl. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam beschikt over 7 moderne vergaderzalen van maximaal 344 m2 met een capaciteit tot 225 personen. De zalen kunnen op allerlei manieren ingezet worden dankzij flexibele geluiddichte wanden. De bijzondere ambiance van de zalen en een team met een hotelstandaard in gastvrijheid, maken samen de formule voor succesvolle evenementen. Het Meetings & Events team denkt graag met u mee over de invulling van uw event. Zij verdiepen zich in uw doelgroep en doelstellingen, om zo samen een passend programma te maken. Zij kunnen de organisatie van uw event van A-Z uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

Verblijf in de wereldberoemde Zaanse huisjes
De kamers zijn modern en luxe ingericht met een knipoog naar de rijke historie van de Zaanstreek; de producten van oudsher, de arbeiders van toen en de families die de streek beroemd hebben gemaakt. Kortom, historie afgewisseld met hedendaags comfort. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam beschikt naast prachtige nostalgische kamers over een Wellness Club met zwembad en Bar & Restaurant Puur Saen.

Locatie
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is uitstekend bereikbaar met de auto en trein. Binnen een paar minuten lopen staat u op Station Zaandam of in de Q-Park om de hoek van het hotel. Met de trein bent u binnen slechts 20 minuten op Schiphol of in het centrum van Amsterdam.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • 344 m2 flexibele meetings & events ruimte
  • Maximale capaciteit van 350 personen (receptieopstelling)
  • 7 break-out rooms met veel daglicht
  • Gelegen in het centrum van Zaandam, op loopafstand van Station Zaandam en Qpark parkeergarage
  • Op maat verzorgde catering of uitgebreid culinair genieten bij Bar & Brasserie Puur Saen
  • 4* hotel met 159 unieke, comfortabele kamers

Adresgegevens

Proviniciale weg 102
1506 MD Zaandam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,