Landgoed Duin en Kruidberg

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Landgoed Duin en Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg heeft zakelijke gasten en bedrijven veel te bieden. Naast de luxe kamerfaciliteiten beschikt het landgoed over vijf authentieke stijlkamers. Deze liggen op de begane grond van het landhuis en zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke lunch, een typische High Tea, een stijlvolle receptie of een klassiek diner.

Maar ook de tien multifunctionele zalen, gelegen in het souterrain, geven bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties een extra dimensie.Deze zalen zijn eveneens uitermate geschikt voor diners tot 350 gasten. In september 2015 heeft Duin & Kruidberg de deuren van het authentieke Koetshuis Nova Zembla  officieel geopend en wordt nu gebruikt als nieuwe vergader- en evenementenlocatie.

U bent hier van harte welkom voor bijeenkomsten, barbecues, inspiratiesessies, teambuildingactiviteiten of recepties. Ook beschikt het landgoed over de unieke mogelijkheid om buiten te vergaderen. De Engelse landgoedtuin, waarin een geheel van loungesets, zitzakken en aanvullende voorzieningen is gecreëerd, biedt de zakelijke gast een combinatie van inspanning en ontspanning.

Buiten vergaderen op het Landgoed te midden van de prachtige omgeving zorgt voor een extra dimensie en is voor vele gasten een welkome afwisseling gedurende de dag.

Landgoed Duin & Kruidberg telt 75 luxe hotelkamers. De 31 klassieke kamers, gesitueerd in het landhuis, ademen de sfeer van weleer. In deze kamers worden rijke stoffen, muurdecoraties en authentiek meubilair gecombineerd met karakteristieke kenmerken van het landhuis.

Ook de 44 moderne kamers, gelegen in de aangrenzende hotelvleugel, hebben een Engelse uitstraling. Deze kamers zijn gedecoreerd in Ralph Lauren stijl en het landelijke karakter van deze kamers sluit naadloos aan op de omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg.

Verder biedt het Landgoed Duin & Kruidberg u een Michelinster restaurant, ‘De Vrienden van Jacob’, een moderne brasserie en bar, ‘Brasserie & Loungebar DenK’, de informele Nespressobar, gratis high-speed wireless en wired internet en gratis ruime parkeergelegenheid.

Het landgoed is gelegen in het prachtige wandel- en fietsgebied Zuid Kennemerland, behorend tot Natuurmonumenten. Op 10 minuten afstand bevindt zich Recreatiegebied Spaarnwoude, waar u kunt wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, kanoën en indoor skiën.

De cultuursteden Haarlem en Amsterdam liggen binnen handbereik. Ook vluchthaven Schiphol is binnen 30 minuten te bereiken.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Gelegen in de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  • 18+ zalen
  • 75 Hotelkamers
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Met Michelin- ster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob
  • Brasserie en Loungebar DenK

Adresgegevens

Duin-en Kruidbergweg 60
2071 LE Santpoort-Noord
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,