Postillion Amsterdam

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Postillion Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, congres of evenement? Dat bent u bij Postillion Hotel Amsterdam op de juiste plek. In september van dit jaar zal het gloednieuwe Convention Centre haar deuren openen. Met haar 17 vergaderzalen is zij uitermate geschikt voor het organiseren van zowel kleine vergaderingen als grote congressen. De grootste vergaderruimte is 1000 m² en er is ruimte voor maximaal 1500 personen.

Postillion Hotels heeft veel ervaring in het organiseren van grotere evenementen, conferenties en zakelijke bijeenkomsten.

In de zomer van 2017 zal het bijbehorende Postillion Hotel open gaan. Dit hotel grenst aan het Convention Centre. Het hotel beschikt over 256 kamers, wat een stuk meer is dan in de andere Postillion Hotels. In het restaurant van Postillion kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch of een diner. Daarnaast beschikt het hotel over een gym.

Natuurlijk beschikt ook dit hotel, net als alle andere Postillion locaties, over een Business Point. Dit Business Point bestaat uit volledig verzorgde en flexibele werkplekken.

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met binnenkort 8 vestigingen in Nederland. Met het ‘Meet Work Stay’ concept komen zij tegemoet aan alle behoeften van de moderne, zakelijke reiziger.

Postillion Hotels is de vergaderexpert en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt vergaderen. De locaties van Postillion Hotels hebben allemaal een centrale ligging langs de bekende autoroutes. Bij de ingang wordt elke gast persoonlijk ontvangen en begeleid door de meeting host. Deze meeting host is speciaal getraind om u de gehele dag te begeleiden om uw evenement, training of congres tot een succes te maken. Daarnaast is er de gehele dag technische ondersteuning aanwezig. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Bij Postillion staat het succes van uw bijeenkomst centraal.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Bruisend hart van Amsterdam
  • 17 zalen
  • Tot 1500 personen
  • 256 hotelkamers

Adresgegevens

Paul van Vlissingenstraat 9
1096 BK Amsterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,