Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

 Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, congres of evenement? Dat bent u bij Postillion Hotel Amsterdam op de juiste plek. In september van dit jaar zal het gloednieuwe Convention Centre haar deuren openen. Met haar 32 unieke – te koppelen – vergaderzalen aansluitend aan de foyer, is zij uitermate geschikt voor het organiseren van zowel kleine vergaderingen als grote congressen. De grootste vergaderruimte is 1000 m² en er is ruimte voor maximaal 1500 personen.

Postillion Hotels heeft veel ervaring in het organiseren van grotere evenementen, conferenties en zakelijke bijeenkomsten.

In november 2018 is het bijbehorende Postillion Hotel open gegaan. Dit hotel grenst aan het Convention Centre. Het hotel beschikt over 252 spraak gestuurde hotelkamers, wat een stuk meer is dan in de andere Postillion Hotels. In het restaurant van Postillion kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch of een diner. Daarnaast beschikt het hotel over een gym.

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met 7 vestigingen in Nederland. Met het ‘Meet Work Stay’ concept komen zij tegemoet aan alle behoeften van de moderne, zakelijke reiziger.

Postillion Hotels is de vergaderexpert en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt vergaderen. De locaties van Postillion Hotels hebben allemaal een centrale ligging langs de bekende autoroutes. Bij de ingang wordt elke gast persoonlijk ontvangen en begeleid door de meeting host. Deze meeting host is speciaal getraind om u de gehele dag te begeleiden om uw evenement, training of congres tot een succes te maken. Daarnaast is er de gehele dag technische ondersteuning aanwezig. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Bij Postillion staat het succes van uw bijeenkomst centraal.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Bruisend hart van Amsterdam
  • 32 unieke – te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
  • Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
  • Expositieruimte van 700m² aangrenzend aan de plenaire zaal
  • 252 spraak gestuurde hotelkamers

Adresgegevens

Paul van Vlissingenstraat 9
1096 BK Amsterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,