Koninklijk Instituut voor de Tropen

Categorie:

Beschrijving

Bekijk de 360 graden tour hier

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen

Geïnspireerd vergaderen in kleiner gezelschap, kleurrijk dineren met 280 gasten of borrelen in de Marmeren Hal met 900 personen – bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen kan het.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Bij ons zijn de mogelijkheden net zo divers als het zalenaanbod. We hebben een indrukwekkende ontvangstruimte, een groot theater met 453 zitplaatsen en meerdere zalen geschikt voor kleinere en grotere bijeenkomsten. En dat alles krijgt u met een internationale vibe en state-of-the-art faciliteiten. Dol op diversiteit als we zijn, openen we onze deuren voor symposia, congressen, conferenties, vergaderingen, evenementen en feesten. Ontvang uw gasten in de Marmeren Hal, inspireer in de Koningin Máxima Zaal, organiseer een barbecue in de sprookjesachtige binnentuin of boek de hele locatie exclusief voor maximaal 900 gasten. Wat uw insteek ook is, bij ons krijgt iedere spreker – en gast – vanzelf inspiratie. KIT heeft naast de congresfaciliteiten ook een schitterend café de Tropen. In de zomer zijn het grote terras en de sprookjesachtige binnentuin de perfect plek om events, diners en barbecues te organiseren.

Daarnaast zal in het voorjaar van 2024 onze nieuwe en duurzame hotel, aan de andere kant van onze groene binnentuin, zijn deuren open. Handig en comfortabel als u wil blijven slapen na een evenement.

EVENEMENTEN DIE GOED DOEN

Maar dat is nog niet alles. Organiseert u een event bij ons? Dan bent u niet alleen verzekerd van een goed verzorgde dag op een fantastische locatie, ook neemt u een stukje verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen. Onze winst komt namelijk ten goede aan KIT’s kennisprojecten, gericht op een duurzame toekomst wereldwijd. Zo’n maatschappelijk verantwoorde insteek geeft toch een goed gevoel? Bovendien zijn we gehuisvest in het SDG House: een community van organisaties, ondernemers, wetenschappers en NGO’s die werken aan de Sustainable Development Goals.

CATERING

In ons catering assortiment houden wij op alle fronten rekening met de beste ingrediënten, het hele jaar door, vanuit de gedachte om bewust consumeren zoveel mogelijk te stimuleren. Wij werken met lokale- en seizoensproducten en onze leveranciers zijn zorgvuldig gekozen op hun maatschappelijke betrokkenheid. Ook alle leveranciers waar wij mee werken dragen bij aan een bewustere samenleving.

PARKEREN

Momenteel hebben wij geen parkeergelegenheid beschikbaar. Gelukkig zijn er genoeg parkeergelegenheden in de buurt, bijvoorbeeld de parkeergarage Q-Park Oosterpoort en Artis. Ook zijn er parkeerplaatsen in de Linnaeusstraat zelf.

TOT ZIENS

U bent van harte uitgenodigd, ook wanneer u in de nabije toekomst geen evenement gepland heeft staan, om onze prachtige en echt duurzame locatie eens te bezoeken! Wanneer mogen wij u verwelkomen?

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Bruisend hart van Amsterdam
  • 10 zalen
  • 2 tot 900 personen
  • Conferentiecentrum

Adresgegevens

Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,