Landgoed Huize Bergen

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Landgoed Huize Bergen

Vergaderen op een landgoed in Brabant doet u nergens beter dan bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Het landhuis dateert uit 1916 en wordt omringd door een prachtige tuin van 7,5 hectare. Naast een heerlijk schaduwrijk terras vindt u hier vele zitjes, wandelpaden en mogelijkheden voor workshops en teambuilding.

Verdeeld over 7 accommodaties zijn er 15 vergaderzalen en stijlkamers beschikbaar voor groepen van 2 tot 160 personen. Zo wordt er ook met meerdere groepen tegelijkertijd privacy en intimiteit gecreëerd. Ook op culinair gebied komt u hier niets te kort. Verrijk uw bijeenkomst met een middag break, luxe hapjes tijdens een borrel of sluit af met een diner. Ook buiten vergaderingen om kunt u hier in het restaurant heerlijk lunchen of dineren. Ook ideaal voor een korte zakelijke meeting.

Overnachten in 90 hotelkamers
De in totaal 90 hotelkamers in verschillende accommodaties bieden de mogelijkheid voor meerdaagse bijeenkomsten of voorovernachtingen. Ontwaak met het fluiten van de vogels uit het park en start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het centraal gelegen landhuis.

De bereikbaarheid van Landgoed Huize Bergen is uitstekend via de A2 Eindhoven – Den Bosch en teven met het OV. Parkeren is gratis en ook elektrisch laden is hier mogelijk.

Steun goede doelen
Extra bijzonder is het maatschappelijk verantwoorde karakter van dit hotel. Opbrengsten komen namelijk ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Zo draagt u met een bijeenkomst op deze locatie meteen een steentje bij.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Eeuwenoude tuin van 7,5 hectare
  • 90 hotelkamers
  • MVO locatie
  • Dichtbij centrum Den Bosch
  • Gratis parkeren

Adresgegevens

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,