Kinepolis Breda

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Kinepolis Breda

Meer dan alleen film. Gelegen op het Breepark, op een steenworp afstand van de A27 en Breda Centrum, ligt Kinepolis Breda. Uiteraard de locatie om in alle comfort met alle moderne technieken te genieten van de laatste topfilms. Maar óók dé locatie om uw presentatie, congres, seminar, workshop of klantenevent te organiseren! Had u daar al eens aan gedacht? Misschien niet, maar dat is helemaal niet gek. Maar daarom nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen en de mogelijkheden te bekijken van een dergelijk event in de bioscoop.

Een productlancering op het grote doek, een congres met verschillende zalen, een gastspreker of artiest die uw medewerkers weer een boost geeft of natuurlijk een speciaal première event rondom de nieuwste topfilm! Het kan allemaal. En elk evenement kan ingevuld worden met catering op maat: van een walking dinner in onze ruime Foyer, tot popcorn in de kleuren van uw organisatie! En ideaal: uw gasten hoeven bij ons niet te betalen voor het parkeren. Wij hebben een eigen parkeergarage onder de bioscoop.

Uiteraard is Kinepolis Breda voorzien van verschillende zalen, waardoor ook diverse groepen kunnen worden bediend. Van 30 personen tot 325 personen. En je kunt zelfs zalen met elkaar verbinden, waardoor je nog meer mensen kwijt kunt!

Geïnteresseerd? Wij Kinepolis Breda helpt je graag verder en ontvangt je graag voor een kijkje achter de schermen!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Ideale presentatiemogelijkheden met subliem beeld en geluid
  • Ruime stoelen voor uw gasten
  • Legio cateringopties (op maat)
  • Zeer goed bereikbaar (dicht bij de snelweg)
  • Gratis parkeren!

Adresgegevens

Bavelseparklaan 4
4817 ZX Breda
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

,