Inntel hotels Art Eindhoven

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Inntel Hotels Art Eindhoven

Meetings & Events
Inntel Hotels Art Eindhoven is een moderne evenementen- en vergaderlocatie. Gevestigd in de monumentale Lichttoren, biedt Inntel Hotels Art Eindhoven u de mogelijkheid tot het organiseren van complete én unieke ervaringen.

De locatie
Inntel Hotels Art Eindhoven beschikt over 3 multifunctionele zalen van maximaal 270m2 met een capaciteit tot 140 personen. In combinatie met IGLUU Work Space for Professionals is er ruimte voor partijen tot 400 personen. De zalen zijn voorzien van de nieuwste technische apparatuur, bieden volop daglicht door ramen van vloer tot plafond en zijn gemakkelijk geheel te verduisteren. Het inspirerende uitzicht op onder andere het PSV-stadion maakt een event hier compleet.

Inntel Hotels Art Eindhoven kan door persoonlijke begeleiding en maatwerk, uw (meerdaagse) evenement geheel afgestemd op uw wensen van A tot Z verzorgen. Wij geloven dat het werken met vaste partners op het gebied van techniek en in-house expertise, het beste resultaat biedt voor onze opdrachtgevers. Ons Meetings & Events team is zeer flexibel en bedenken graag samen met u verrassende elementen voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan een stadstour door het innovatieve Eindhoven, na een dag vergaderen. Of het serveren van culinaire (lokale) lekkernijen.

Art hotel
Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gevestigd in de monumentale Philips Lichttoren. Een groot deel van de kamers en suites ligt in de voormalige fabriek waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is.

Locatie
De evenementenlocatie is strategisch gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op 10-minuten loopafstand van het station Eindhoven, op 5-minuten loopafstand van het PSV Stadion en ook het Design District Strijp-S is om de hoek

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • De maximale capaciteit voor een receptie of theateropstelling is 140 personen. In samenwerking met IGLUU capaciteit tot 400 personen
  • 3 zalen van 270m2 aan flexibele ruimtes en break-out zalen mogelijk
  • De zalen hebben een frisse en moderne uitstraling met als inspiratiebron de voormalige Lichtfabriek van Philips
  • Gelegen in het centrum van Eindhoven, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation en goed bereikbaar met de auto.
  • Uitgebreid culinair genieten bij Bar & Brasserie Lumen
  • 4-sterren art hotel met 230 unieke kamers

Adresgegevens

Lichttoren 22
5611 BJ Eindhoven
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,