Golden Tulip Hotel Central

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Een luxe locatie ideaal gelegen aan het sfeervolle, middeleeuwse marktplein in hartje centrum van ’s-Hertogenbosch. Het bourgondische karakter van deze mooie historische stad, vindt u zeker terug in 4-sterren hotel Golden Tulip Hotel Central. Al sinds 1905 staat dit familiebedrijf bekend om haar uitstekende kwaliteit, vriendelijkheid en uiteraard Brabantse Gastvrijheid.

De mogelijkheden bij Hotel Central zijn oneindig en er wordt altijd rekening gehouden met de speciale wensen van de gasten. Vele bedrijven maken gebruik van deze locatie voor hun vergaderingen en bijeenkomsten, want het hotel biedt u de mogelijkheid om alles onder 1 dak te organiseren! Van conferenties tot congressen, van zakelijke overnachtingen tot bedrijfsfeesten.

De 12 multifunctionele vergaderzalen zijn van alle moderne gemakken voorzien. Het zalencomplex is de grootste ruimte en biedt plaats aan maximaal 250 personen in theateropstelling. Kiest u liever voor een receptie opstelling, dan is het maximale aantal 350 personen. Indien u speciale apparatuur wenst te huren, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Prijzen zijn op aanvraag. Voor technische ongemakken en het verhelpen van technische problemen kunt u terecht bij de medewerkers van de technische dienst. Gedurende het congres heeft u 1 vast contactpersoon met wie u alles afstemt om de dag geheel vlekkeloos te laten verlopen. De prachtige 14e-eeuwse gotische Gewelvenkelder geeft uw congres, seminar of een andere speciale gelegenheid nét dat bijzondere extra tintje! Kortom: Golden Tulip Hotel Central is dé locatie voor een geslaagd congres.

Met een reeks aan mogelijkheden en faciliteiten voor zowel de zakelijke- als vrijetijdsgast is Golden Tulip Hotel Central het kloppende hart in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Het hotel bestaat uit o.a. 126 kamers, 12 multifunctionele vergaderzalen en de prachtige 14e-eeuwse Gewelvenkelder ‘De Hoofdwacht’ voor recepties, stijlvolle diners en feesten. Naast Brasserie Cé, Private Dining room ‘de Leeuwenborgh’ en de twee hotelbars, is het neusje van de zalm toch wel het fitnesscentrum op de 7e etage met een bijzonder uitzicht op de Sint-Janskathedraal. Nieuw bij Hotel Central is het luxe Penthouse Central, waar u heerlijk kunt verblijven en uw meeting op ware hoogte kunt houden.

Makkelijk bereikbaar & Toplocatie
Golden Tulip Hotel Central is perfect gelegen in het hart van ’s-Hertogenbosch. Makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het station ’s-Hertogenbosch is gelegen op slechts 7 minuten loopafstand. Directe treinverbinding tussen ’s-Hertogenbosch en Amsterdam Schiphol. Het hotel beschikt over 110 eigen parkeerplaatsen in afgesloten parkeerkelder De Tolbrug tegen gereduceerde parkeertarieven. Mogelijkheid om uw elektrische auto en/of fiets op te laden is aanwezig!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Ruimte tot 500 personen
  • 9 zalen
  • Centrum van ‘s-Hertogenbosch
  • Rijke historie
  • Penthouse Central met privé terras en panoramisch uitzicht

Adresgegevens

Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,