Hotel Nuland

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Hotel Nuland

Hotel Nuland werd gesticht onder de naam ‘Motel Nuland’. Dit was het eerste motel dat eigenhandig door de familie werd ontworpen en gebouwd. Hotel Nuland heeft hierdoor een eigentijds karakter, met een chique tint. Het vroegere motel is in sommige aspecten nog steeds terug te zien. Het hotel gaat echter in 2019 flink verbouwen en zal een luxe uitstraling krijgen. Uiteraard blijven sommige karakteristieke aspecten behouden.

In het gezellige Brabantse land, nabij ’s-Hertogenbosch, ligt aan de A59 Van der Valk Hotel-Restaurant Nuland. Hotel Nuland is reeds vele jaren bij ontelbare gasten befaamd om haar hartelijke onthaal en zorgzame dienstverlening. De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding maakt het hotel bijzonder aantrekkelijk voor zowel de toerist als de zakelijke gast. Met 9 multifunctionele zalen welke uitermate geschikt zijn voor een vergadering, receptie, training, presentatie of feestelijk evenement is er meer dan genoeg ruimte voor uw evenement. De grootste zaal biedt in theateropstelling ruimte aan ruim 800 personen.  Na de verbouwing in 2019 zijn alle zalen voorzien van de laatste technische snufjes. Zoals het er nu naar uit ziet komt er zelfs een auto lift waardoor er ruimte zal zijn voor auto presentaties. Tevens zal er op de gehele 1e verdieping (zalencentrum) diverse break-out centra komen waarbij gasten de mogelijkheid krijgen om even te ontspannen van hun vergadering

De mooie omgeving van Hotel Nuland biedt u vele mogelijkheden om fietsend of lopend erop uit te trekken. Karakteristieke steden als ’s-Hertogenbosch en Nijmegen zijn absoluut een bezoek waard. De centrale ligging van Hotel Nuland draagt ertoe bij dat u in een mum van tijd in “Autotron Rosmalen”, “de Efteling” of “De Tuinen van Appeltern” bent. Na een dag vol activiteiten is de hotelbar de ideale plek om een drankje te nuttigen.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Taxiservice naar ‘s-Hertogenbosch
  • 97 stijlvolle hotelkamers na de verbouwing in 2019 verbouwen zal het hotel 140 hotelkamers hebben
  • Ligging aan de A59 + Gratis parkeren
  • Service + prijs kwaliteitsverhouding
  • Authentieke sfeer

Adresgegevens

Rijksweg 25
5391 LH Nuland
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,