EIGENTIJDSERF

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

EIGENTIJDSERF

Midden tussen bossen en heidelandschap vind je de prachtige locatie EIGENTIJDSERF midden in de natuur van de Brabantse Kempen. Hier word je heel de dag omringd door de verfrissende natuur en ervaar je rust, ruimte en mogelijkheden.

Er zijn in totaal 11 verschillende vergaderzalen en buitenlocatie voor groepen van 2 tot 140 personen. De bostuin van ruim 7 hectare is daarnaast ideaal voor teambuildingsactiviteiten of een ontspannen workshop. Overal liggen wandelpaden, staan picknicktafels, zitjes en boomhutten maar ook zijn er hangmatten in de Hangout of werkplekken in de Moestuin.

Echt op zoek naar een unieke buitenlocatie? Ontdek dan de mogelijkheden van de Spotter, een verborgen locatie van glas aan de waterkant.

Ter afsluiting van jullie bijeenkomst kan er geborreld worden in de sfeervolle bar. Willen jullie nog even verder met de bijeenkomst, dan wordt er in het restaurant een werkelijk smaakvol 3-gangen dagmenu geserveerd op basis van streekproducten. Natuurlijk behoort een informele BBQ buiten op het terras ook tot de mogelijkheden.

Bijeenkomst met overnachting
Ook bijeenkomsten met overnachting zijn mogelijk. Naast vergaderzalen en buitenlocaties biedt deze locatie ook 70 slaapkamers. Ideaal is de gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid tot het laden van elektrische auto’s.

Sociaal karakter
Opbrengsten komen namelijk ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Zo dragen jullie met een bijeenkomst op deze locatie meteen een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Inspirerende buitenlocaties
  • Unieke break-out ruimtes
  • Overnachten
  • MVO locatie
  • Inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven

Adresgegevens

Spreeuwelsedijk 9
5091 KS Westelbeers
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,