Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is een bijzondere locatie met een geschiedenis die teruggaat tot 1282. Als vergaderlocatie en evenementenlocatie is Bovendonk geschikt voor zowel grote, als kleine bijeenkomsten. Met 18 vergaderzalen, waaronder een kapel, bibliotheek en een zaal onder de houten spanten van het dak is vergaderen op Bovendonk een bijzondere aangelegenheid. Voor kleinere gezelschappen zijn diverse ruimtes beschikbaar op de begane grond als op de derde verdieping. Bij de diverse koffiecorners staan moderne koffiemachines die een verse koffie of cappucino voor u verzorgen. De mogelijkheden van Bovendonk zijn schier eindeloos tot 300 personen. Van productpresentatie tot meerdaags congres of managementmeeting, bij Bovendonk vindt u de zaal en de mogelijkheden die bij uw doel aansluiten..

De historie van Bovendonk zorgt voor een prettige ambiance om te ontmoeten, leren of te presenteren. De bibliotheek, nog steeds in gebruik door de inpandige priesteropleiding ademt kennis en wijsheid. De kapel, ideaal als plenaire zaal voor grotere bijeenkomsten en congressen is indrukwekkend en biedt tal van mogelijkheden op audiovisueel gebied. De vernieuwde Uythofzaal biedt mogelijkheden voor zowel trainingsgroepen en cursussen, maar ook voor een productpresentatie of lezing. Diverse kleinere vergaderzalen zorgen er voor dat óók een kleinere bijeenkomst een passende zaal vindt bij Bovendonk.

Ook voor een meerdaags congres of meerdaagse training is Bovendonk uiterst geschikt. Met 48 hotelkamers, zowel één- als tweepersoons is uw meerdaagse evenement geheel op een locatie te organiseren.
Verzorgd tot in de puntjes
Uiteraard ontbreekt het ook de innerlijke mens aan niets tijdens uw verblijf op Bovendonk. Ontbijt, lunch en diner worden met liefde bereid in de keuken en geserveerd in één van de vijf horecaruimtes van Bovendonk. De keukenbrigade werkt waar mogelijk seizoensgebonden en met streekproducten en denkt mee met diëten en voedingswensen.

De bereikbaarheid van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is uitstekend. Met snelwegen A58 en A17 zijn zowel de Randstad als Eindhoven, Antwerpen en Brussel snel te bereiken. Met eigen gratis parkeergelegenheid tot 185 auto’s en een frequente OV-verbinding met de stations Oudenbosch en Etten-Leur. Komen uw gasten zonder problemen tot de voordeur van de vergaderlocatie.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • 18 vergaderzalen
  • Bijzondere congreskapel tot 300 personen
  • Dichtbij uitvalswegen A58 en A17
  • Historische locatie
  • Grote binnentuin voor evenementen en break-out sessies

Adresgegevens

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , ,