Winselerhof

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Winselerhof

Midden in het groene strijthagerbeekdal ligt een betoverende 16e eeuwse herenboerderij met 49 hotelkamers, Italiaans restaurant Pirandello en Luigi’s Lunchrestaurant & Bar. Een unieke locatie voor uw vergadering of ontspannen verblijf in Limburg. Winselerhof is lid van Small Luxury Hotels of the World.

Zalen

Winselerhof is uitgerust met 4 vergaderzalen met een maximale vergadercapaciteit van 110 personen en receptiefaciliteiten tot 250 personen. Het landgoed en de natuur van het Strijthagerbeekdal leent zich uitstekend voor een vergadering of heidag in combinatie met de natuur.

Eten & drinken

Het à la carte restaurant van Winselerhof is het Italiaans georiënteerde Pirandello. Hier kunt u terecht voor een Italiaans diner. Luigi’s Lunchrestaurant & Bar nodigt u graag uit voor een sfeervolle lunch onder de gewelven. In de namiddag en ’s avonds is Luigi’s dé plek voor een borrel.

Evenementen & feesten

De verschillende zalen en salons van Winselerhof zijn bijzonder geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in Zuid-Limburg. Winselerhof is tevens het decor voor een unieke en romantische trouwdag.

Kamers

De 49 hotelkamers van Winselerhof zijn gelegen rondom het rustieke binnenhof. Gewelvenplafonds en houten balken geven de hotelkamers een uniek karakter. Het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren draagt bij aan een geborgen en gastvrije sfeer. ’s Ochtends geniet u het ontbijt in de mediterrane entourage van restaurant Pirandello.

Trouwen

Winselerhof is een unieke en romantische trouwlocatie. De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie. Bij mooi weer is het ook mogelijk om te trouwen op de binnenplaats of één van de talloze mooie plekjes op het landgoed.

Bereikbaarheid

Winselerhof ligt op zo’n 7 minuten rijafstand van de snelweg. Daarnaast is het centrum van Heerlen binnen 10 minuten rijden te bereiken en ligt Maastricht op 30 km afstand. Daarnaast zijn er acht vliegvelden (waarvan drie internationaal) gesitueerd op één uur rijafstand.

Voorzieningen

De verschillende zalen zijn uitgerust met professioneel audiovisueel apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan onze banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van onze – ‘At your fingertips’ – instant messaging service. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Winselerhof is rustiek en verfijnd. Perfect om helemaal tot rust te komen
  • Een combinatie tussen een vergadering en de natuur is bij ons snel gemaakt en kan leiden tot ongekende resultaten
  • Met 14 punten Gault Millau is restaurant Pirandello het beste Italiaans georiënteerde restaurant van Nederland
  • 4 vergaderzalen en events tot 500 personen
  • 49 unieke hotelkamers en -suites

Adresgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,