Kruisherenhotel Maastricht

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Kruisherenhotel Maastricht

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Het enige vijfsterrenhotel van Maastricht, waar historie en design elkaar ontmoeten. Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.

Zalen

Het Kruisherenhotel Maastricht heeft drie boardrooms en is een inspirerende omgeving voor vergaderingen en brainstormsessies.

Eten & drinken

In het schip van de kerk van het Kruisherenhotel bevindt zich de entresol. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht. Op de entresol wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd uit een pure en regionaal georiënteerde keuken. Natuurlijk kunt u rekenen op culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid.

Evenementen & feesten

De combinatie van oudheid met hedendaags design zorgt voor een bijzondere sfeer. Deze sfeer lijkt zich makkelijk aan te passen aan het moment van de dag. Dit maakt het in het centrum gelegen Kruisherenhotel Maastricht een unieke locatie voor feesten en partijen.

Kamers

Het Kruisherenhotel Maastricht telt 60 unieke design hotelkamers. Geen kamer is hetzelfde. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken iedere kamer uniek. De inrichting van het designhotel is een creatie van de internationaal bekende interieurarchitect Henk Vos samen met internationale ontwerpers zoals Le Corbusier, Philip Starck en Ingo Maurer.

Trouwen

Historie en design geven het Kruisherenhotel Maastricht een bijzondere sfeer. Een sfeer die naadloos aansluit bij de traditie van het huwelijk en een toekomst samen. Dit maakt het in het centrum van Maastricht gelegen designhotel tot een unieke locatie voor uw bruiloft.

Bereikbaarheid

Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht op twee minuten loopafstand van het Vrijthof. De snelweg is binnen tien minuten per auto te bereiken en het treinstation lopend binnen 20 minuten. Daarnaast zijn er acht vliegvelden (waarvan drie internationaal) gesitueerd op één uur rijafstand

Voorzieningen

De verschillende zalen zijn uitgerust met professioneel audiovisueel apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan onze banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van onze – ‘At your fingertips’ – instant messaging service. Daarnaast beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Het enige vijfsterrenhotel van Maastricht
  • Indrukwekkende, gerenoveerde Gotische kerk uit de 15e eeuw
  • Alle 60 hotelkamers zijn uniek ingericht
  • Hotel bevindt zich in het centrum van Maastricht
  • 3 boardrooms en events tot 350 personen

Adresgegevens

Kruisherengang 19-23
6211 NW Maastricht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,