Château St. Gerlach

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Château St. Gerlach

Het eeuwenoude kasteelhotel Château St. Gerlach heeft 113 hotelkamers, -suites en -appartementen, een à-la-carte-restaurant, bistro, koffie- en lunchconcept, zwembad en spa & wellness. Met 16 vergader- en banketzalen is dit ook een uitermate geschikte vergaderlocatie. Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux.

Eten & drinken

Op het landgoed van de locatie bent u altijd welkom voor een gastronomisch diner in het à-la-carte-Restaurant Château St. Gerlach. In de informele Bistrot de Liège kunt u genieten van streekgerechten voor zowel lunch als diner. In Burgemeester Quicx, Coffee & More staat de barista voor u klaar met een kop koffie en Limburgse vlaai.

Evenementen & feesten

De sfeervolle, historische gebouwen en de uitgestrekte tuinen en parken van het eigen landgoed vormen een unieke setting voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst. Van receptie en klein diner tot een groot feest van 1.000 personen.

Zalen

Met 16 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot wel 1.000 personen.

Kamers

De 58 karaktervolle, luxe hotelkamers en suites zijn gevestigd in de voormalige pachthof. De kamers zijn voorzien van alle comfort voor een zakelijk of privé verblijf, zoals een minibar, gratis wifi en een badkamer met bad. Naast de hotelkamers beschikt Château St. Gerlach ook over 39 ruime één- en tweeslaapkamer hotelappartementen. Deze sfeervolle appartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed.

Trouwen

Château St. Gerlach, buitenplaats van Maastricht, is het volmaakte decor voor een bruiloft. Het is zelfs mogelijk om een kerkelijke huwelijksvoltrekking in de op het landgoed gelegen Gerlachuskerk te laten plaatsvinden.

Bereikbaarheid

Château St. Gerlach ligt op 10 km afstand van het centrum van Maastricht. De snelweg is binnen drie minuten per auto te bereiken en het treinstation lopend binnen zes minuten. Daarnaast zijn er acht vliegvelden (waarvan drie internationaal) gesitueerd op één uur rijafstand.

Voorzieningen

De verschillende zalen zijn uitgerust met professioneel audiovisueel apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan onze banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van onze – ‘At your fingertips’ – instant messaging service. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Een indrukwekkend barokkasteel waar de historie terug gaat naar de 12e eeuw
  • Overweldigt door grandeur om vervolgens met huiselijke intimiteit te verleiden
  • Gelegen nabij Maastricht, in het hart van natuurgebied Ingendael
  • 16 vergaderzalen en events tot 1.000 personen
  • 113 unieke hotelkamers, -suites en -appartementen

Adresgegevens

Joseph Corneli Allee 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,