Château Neercanne

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Château Neercanne

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In het voormalige kapel is het huiselijke lunchrestaurant l’Auberge gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen.

Eten & Drinken

Het à la carte restaurant van Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het in Maastricht en op de grens met België gelegen restaurant biedt een adembenemend uitzicht over de historische baroktuinen en het Jekerdal. Restaurant Château Neercanne is bekroond met 16 punten Gault Millau. Lunchrestaurant l’Auberge is in het voormalige kapel gevestigd. Een lunch bereid met eerlijke producten uit de regio en geserveerd met oprechte aandacht. Bij l’Auberge geniet u ook van koffie en thee met een rijke keuze aan patisserie.

Evenementen & Feesten

De zalen en salons van Château Neercanne bieden oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en feestelijke evenementen. Het Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne en lunchrestaurant l’Auberge maken het kasteel tot een veelzijdige locatie voor vergaderingen en feesten tot 1.000 personen. Bij mooi weer is het mogelijk om gebruik te maken van de terrassen.

Zalen

Met diverse vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden. Evenementen kunnen tot wel 1000 personen worden gereserveerd. De zalen van Château Neercanne zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. Tevens is het mogelijk om de overige huizen van Oostwegel Collection te betrekken.

Trouwen

Dit unieke terrassenkasteel met prachtige baroktuinen vormt een schitterende achtergrond voor een onvergetelijke huwelijksdag. Daarnaast heeft de gemeente Maastricht Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie.

Bereikbaarheid

De A2, 8 vliegvelden op minder dan een uur rijden en verschillende grote treinstations zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Voorzieningen

De verschillende zalen zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur. Vanzelfsprekend is er gratis WiFi aanwezig. Mocht u tijdens uw bijeenkomst een verzoek hebben aan de banqueting manager, dan kunt u gebruik maken van de – ‘At your fingertips’ – instant messaging service. Daarnaast beschikt de over voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Prestigieus barokkasteel uit de zeventiende eeuw
  • Verfijnde keuken met 16 punten Gault Millau
  • Mogelijkheid voor evenementen tot wel 1000 personen
  • Bosrijke omgeving met uitzicht over het Jekerdal
  • Beschikking over eigen mergelgrotten voor diverse mogelijkheden

Adresgegevens

Cannerweg 800
6231 ND Maastricht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,