Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel op de Veluwe komen het comfort van luxe hotelfaciliteiten en het intieme van een landelijk gelegen hotelhoeve op een natuurlijke manier bij elkaar. Overal ervaar je hier de prachtige, bosrijke omgeving. Het enorme buitenterrein grenst direct aan de bossen en is uitermate geschikt voor outdooractiviteiten. Een tot in de puntjes verzorgd congres, event, presentatie of vergadering op een prachtige locatie op slechts vijf minuten van de snelweg A1. Hier zijn luxe verblijf, businessmogelijkheden en natuur op een mooie manier met elkaar vervlochten.

In het congrescentrum bevindt zich het auditorium ‘de Hoge Veluwe’ met een vaste theateropstelling met een capaciteit tot 330 personen. Daarnaast zijn er verschillende zalen die geschakeld en apart van elkaar te gebruiken zijn. De ontvangstruimte / foyer heeft gezellige zithoeken, een koffiecorner en een bar. Aan de achterzijde grenst het congrescentrum aan de moestuin en de enk, met direct daarachter de Veluwse bosrand. Ook beschikt het hotel over 20 multifunctionele vergaderruimtes en boardrooms. Wilt u een buitenactiviteit aan uw bijeenkomst koppelen? Dan zijn er vele mogelijkheden: wandelen, mountainbiken, met een koets of huifkar het bos in of wild spotten. Onze outdoormedewerkers staan graag tot uw dienst.

Het hotel beschikt over 157 hotelkamers die royaal, luxe en eigentijds zijn ingericht waardoor De Cantharel tevens een inspirerende locatie is voor meerdaagse bijeenkomsten.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Auditorium voor 330 personen
  • Nabij de A1
  • Gelegen aan de Veluwe
  • Multifunctionele Ruimtes
  • Uitgebreid Outdoorprogramma

Adresgegevens

Van Golsteinlaan 20
7339 GT Ugchelen
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

,

Aantal zalen

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,