Landgoed Ehzerwold

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Landgoed Ehzerwold

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de gast nog altijd voorop. Breng uw zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren.

Weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en akkers. De natuurlijke omgeving van Hotel Landgoed Ehzerwold spreekt tot de verbeelding. Tegen deze achtergrond is uw vergadering, trainingsweekend, conferentie of presentatie een unieke belevenis. U geniet van de Achterhoekse gastvrijheid, in een inspirerende ambiance die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten.

Of u nu met een collega of een relatie wilt overleggen of een bijeenkomst voor 200 personen wilt organiseren; het kan allemaal op ons landgoed. Er staan 18 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal tot uw beschikking, allen voorzien van veel daglicht en met uitzicht op onze parktuinen.

In de zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Of het nu gaat om een dagvergadering of om een meerdaagse bijeenkomst; met onze vergaderarrangementen kunt u alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling staat.

Alle zalen zijn voorzien van veel daglicht, airco, telefoon en WIFI. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flip-over en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Bijeenkomsten tot 200 personen
  • 3-sterren hotel
  • 115 moderne tweepersoonskamers
  • 18 zalen

Adresgegevens

Ehzerallee 14
7218 BS Almen
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,