Parc Spelderholt

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Parc Spelderholt

Hotel en Kasteel Spelderholt, zijn gevestigd op een riant landgoed te Beekbergen vlakbij Apeldoorn. Het sfeervolle Kasteel Spelderholt beschikt over 8 prachtige zalen die recent gerenoveerd zijn.

De zalen variëren in oppervlak en bieden alle moderne gemakken voor een vergadering, training, event of bedrijfsfeest. Verdeeld over twee verdiepingen hebben alle zalen hun eigen unieke uitzicht over het landgoed en op de begane grond een uitloop mogelijkheid naar het omringende terras. In het tegenover het kasteel gesitueerde Hotel Spelderholt zijn 4 zalen voor de grotere bijeenkomsten. Tevens treft u hier 33 hotelkamers, een restaurant en een zwembad die een meerdaags verblijf veraangenamen.

In 2017 is het kasteel geheel gerenoveerd en voorzien van 8 vergaderzalen van verschillend formaat met moderne apparatuur. Kasteel Spelderholt is zowel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen maar ook voor (afscheids)recepties, borrels, diners en feesten. Wij hebben alles in huis om kleine gezelschappen als ook grotere groepen te ontvangen. De zalen op de begane grond kunnen met elkaar verbonden worden waardoor wij evenementen kunnen organiseren tot ca. 180 personen.

Met uw komst kunt u niet alleen genieten van de prachtige omgeving waarin het landgoed zich bevindt, maar draagt u ook actief bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren met een lichte tot matige verstandelijke handicap. Gedurende drie jaar werken deze jongeren als studenten aan hun horeca vaardigheden. In het kader van MVO draagt u met uw komst bij aan het bieden van een leeromgeving waarin deze studenten zich verder kunnen bekwamen. Onder professionele begeleiding werken zij met veel passie aan uw welzijn, gedurende uw verblijf op het landgoed.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Gelegen op een prachtig landgoed
  • Centraal gelegen vlakbij Apeldoorn
  • Mede gerund door jongeren met een beperking
  • Unieke themakamers
  • Gastvrij ontvangst

Adresgegevens

Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , , ,