Hotel De Bilderberg

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Hotel De Bilderberg

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt onze Grande Dame en naamgever: Hotel De Bilderberg. Als u Oosterbeek inrijdt en onze statige oprit nadert begrijpt u waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Waar u het hotel ook uitwandelt u staat zo midden in het schitterende Veluwse bos. Vergaderen of trainen op de Veluwe? Het organiseren van conferenties en zakelijke bijeenkomsten zit in onze historie en ons bloed. En of u nou privé of zakelijk Hotel De Bilderberg bezoekt, in ons Italiaans georiënteerde restaurant Trattoria Artusi geniet u van de onovertroffen Italiaanse keuken.

Vergaderarrangement dat bij u past

Een dag lang ontspannen vergaderen? Met de vergaderarrangementen van Hotel De Bilderberg haalt u het maximale uit uw vergadering. Wij hebben altijd een passend vergaderarrangement, of u nu overdag wilt vergaderen, in de avond of meerdere dagen, bij Hotel De Bilderberg kan het allemaal. Uiteraard zijn onze vergaderruimten voorzien van alle gemakken en is er de hele dag verse koffie en thee beschikbaar in onze coffeecorner. Wij denken graag met u me om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en deze tot een succes te maken.

Tussen de vergadering door of aansluitend kunt u genieten van een lunch of in een van onze restaurants genieten van een heerlijk diner. Beleef de typische sfeer die zo kenmerkend is voor de eetgelegen in Italië in Trattoria Artusi of kom dineren in de Frans Amerikaanse keuken van Julia’s Kitchen. Indien u dieetwensen heeft houden wij hier graag rekening mee.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Midden in de bossen
  • Historische locatie
  • 2 tot 250 personen
  • 2 stijlvolle restaurants
  • Gratis parkeren

Adresgegevens

Utrechtseweg 261
6862 AK Oosterbeek
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , , , ,