Huisje James

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Huisje James

Op een sprookjesachtige locatie, verscholen in het groen, ligt restaurant Huisje James. U waant zich hier in een andere wereld, weg van de drukte van alledag. U geniet er van een ontspannen, gastvrije ambiance. In de Werkplaats naast Huisje James waant u zich in een Engelse country club met Chesterfield fauteuils, een open haard en een lange stamtafel. De Werkplaats biedt volledige rust en privacy voor een brainstormsessie, training, vergadering of workshop. De Werkplaats is te reserveren tussen 09:00 – 15:30 en is geschikt tot 15 personen. Naast de Werkplaats ligt de sfeervolle half open Kapschuur waar u met uitzicht op de paardenstal en de tuin van Huisje James kunt vergaderen en aansluitend kunt dineren.

Wilt u een keer anders dan anders vergaderen of dineren, dan is de stoere outdoortent de ideale uitkomst. Met uitzicht op de bosrand, de enk en de paarden in het weiland, beleeft u hier, met uw gasten, een bijzondere middag of avond. U bent omringd door de rust van de bosrijke omgeving en van de gastvrijheid van onze medewerkers en de vele faciliteiten. Als u tijdens uw vergadering een pauze in wilt lassen en de Veluwe wil ontdekken, dan regelen wij graag een rit met de huifkar of een koetsrit voor u. Het paardenhotel van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel beschikt over eigen authentieke koetsen en een huifkar. Deze zijn exclusief te huren (inclusief koetsier) voor een tocht met eigen gezelschap.

Ter afsluiting van de dag kunt u heerlijk dineren bij Huisje James. Op de menukaart staan culinaire klassiekers met een Huisje James twist en een hoofdrol voor mooie streek- en seizoensproducten. Topgerechten en mooie wijnen, met uitzicht op de prachtige natuur rondom.

Wilt u na deze dag nog blijven slapen? Dan kan dat in het naastgelegen hotel die beschikt over 157 moderne, fraai ingerichte hotelkamers, variërend van comfortkamers tot suites.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Verscholen in het groen
  • Bijzonder vergaderen
  • Outdoortent
  • Teambuildingactiviteiten
  • Exclusieve Locatie

Adresgegevens

Van Golsteinlaan 20
7339 GT Ugchelen
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

,

Aantal zalen

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,