Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Ervaar de frisse energie van de natuur!

Nederland maakt zich op voor een nieuwe manier van elkaar ontmoeten. Iets verder uit elkaar, maar zeker niet minder betekenisvol. Ook de zakelijke sector zit niet stil en bereidt zich volop voor op vergaderen nieuwe stijl. Bent u er klaar voor? Het Nationale Park De Hoge Veluwe wel. Zij bieden u de ruimte, de rust en de vrijheid, om op een veilige manier uw vergadering, teamuitje, heisessie of inspiratiemiddag te organiseren.

Volop plek voor groepen
Met ruim 5.400 hectare aan bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes is er binnen het Park voldoende ruimte voor uw evenement. Bij Het Nationale Park de Hoge veluwe komt u vergaderen of organiseert u een inspirerende teamdag in een van onze moderne ontvangstruimtes, én kunt u lekker naar buiten om te genieten van de natuur. Uiteraard alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Het Park Paviljoen in het centrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een gebouw met de nieuwste faciliteiten. Het is ruim opgezet, in een rustige omgeving die u een directe verbinding met buiten brengt. In de lichte, frisse en moderne ruimtes ontvangt u uw gasten, organiseert u een lunch of diner of vergadert u met voldoende afstand. De mogelijkheden zijn legio; wat dacht u bijvoorbeeld van een take-away lunch in een picknicktasje voor elke gast? U kunt bovendien ten alle tijden gebruik maken van onze 1.800 gratis Witte Fietsen, die verspreid door het Park staan. Lunchen met lokale producten, midden in de natuur na een verfrissende fietstocht… als dat geen inspiratie oplevert?

Kom vergaderen en steun het Park
Door bij Het nationale park te vergaderen, een teambuilding te organiseren, een brainstorm te houden of een heisessie te doen, draagt u bij aan de instandhouding van al het moois dat het Park te bieden heeft. Tegelijkertijd kunt u zelf natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Dankzij uw bijeenkomst zorgt u ervoor dat wij dit bijzondere gebied kunnen blijven onderhouden.

 

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Ligging in de natuur – voldoende ruimte, rust en afstand
  • Nieuwe locatie met de nieuwste faciliteiten
  • Alle faciliteiten (z)onder één dak – van vergadering tot teambuilding en van lunch tot diner met producten uit eigen Park
  • Duurzaam
  • Genomineerd voor ‘Beste Vergaderlocatie 2020’ en award gewonnen voor Beste gebouw van het jaar 2020; BNA Award – Categorie Identiteit & Icoonwaarde

Adresgegevens

Houtkampsweg 9b
6731 AV Otterlo
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Aantal zalen

,

Provincie

Soort locatie

, , ,