Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk ligt letterlijk in het Hart van Holland, nabij Amersfoort. Dankzij de centrale ligging in Nederland bent u nooit lang onderweg. In een prachtige landelijke omgeving parkeert u altijd gewoon voor de deur. Met trots wordt u welkom geheten bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Trots omdat de locatie erin geslaagd is om het hotel (16 vergaderzalen, 2 restauratieve ruimtes, hotelkamers en  wellnessfaciliteiten) te vernieuwen.

Vergaderzalen
Ongestoord en succesvol een bijeenkomst kunnen organiseren, dat is onze doelstelling. Bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk is onze service er op gericht dat u zich volledig met de inhoud van uw bijeenkomst bezig kunt houden. Of het nu gaat om een vergadering in klein comité, training, congres of de jaarvergadering van uw hele organisatie. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Van de juiste ruimte met audiovisuele hulpmiddelen tot een uitgebreide lunch of een borrel aan het eind van de dag. Alles is mogelijk!

Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt over 16 verschillende multifunctionele zalen voorzien van audiovisuele middelen. Om u een indruk te geven kunnen wij in onze grootste plenaire zaal maximaal 280 personen in theater faciliteren. In combinatie met Hart van Holland beschikt de locatie over 26 zalen en 6000 m2 beursvloer.

U kunt ook kiezen voor het gemak van de vergaderarrangementen van onze locatie, eventueel aangevuld met uw wensen. Deze unieke vergaderarrangementen bieden de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen. In combinatie met Hart van Holland beschikt de locatie over 26 zalen en 6000 m2 beursvloer.

Eten en drinken
Schuif gezellig aan voor een á la carte diner of misschien alleen een hoofdgerecht in Restaurant De Baron. De keukenbrigade maakt in Franse klassieke stijl de lekkerste gerechten van verse en lokale producten. Het restaurant beschikt over een sfeervol private dining gedeelte voor gesloten gezelschappen tot 40 personen. Natuurlijk kan ook gebruik gemaakt worden van de lounge en bar De Patio of één van de sfeervolle zalen, waarvan een aantal voorzien zijn van eigen terras. Voor zowel lunch als diner biedt onze locatie verschillende groepenmenu’s en drankarrangementen aan.

Activiteiten

Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt naast de 110 hotelkamers over 16 vergaderzalen en 2 restaurants. Hotelgasten maken gratis gebruik van de luxe spafaciliteiten zoals een zwembad, sauna, Turkse stoombad en solarium. Daarnaast is het mogelijk om op ons eigen terrein of in de omgeving teambuildingsacivieiten te organiseren.

Toegankelijkheid en parkeren
Golden Tulip Ampt van Nijkerk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer via de A1 en A28. Indien gewenst verzorgt de locatie ook pendeldiensten op maat voor uw gasten. Ons eigen terrein beschikt over 1.000 gratis parkeerplaatsen en laadpunten voor elektrische auto’s.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Zeer centrale ligging
  • À la carte – Restaurant De Baron
  • 110 hotelkamers
  • Uitstekend bereikbaar met OV
  • 1000 gratis parkeerplaatsen

Adresgegevens

Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Provincie

Soort locatie

, , , ,