Congrescentrum B&I

Categorie:

Beschrijving

Bekijk de 360 graden tour hier

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Congrescentrum B&I

Het congrescentrum op het Congrescentrum B&I  in Harderwijk is de ideale locatie voor uw zakelijke meeting, vergadering, congres, seminar, presentatie of meerdaagse training. Van een coachsessie voor twee personen tot evenementen van 2000 personen. De monumentale panden op het voormalige kazernecomplex beschikken over 16 vergaderzalen tot 200 personen, 29 comfortabele hotelkamers, een grand café met terras, twee parkrestaurants en een evenementenhal. Uiteraard zijn audiovisuele middelen in huis, is er gratis wifi en uitstekende catering.

Evenementenhal
De evenementenhal is voorzien van meerdere niveaus en is volledig naar eigen wens in te richten. Er kan groot materieel naar binnen worden gereden of ruim 500 stoelen worden neergezet voor een congres. Ook zakelijke diners, beurzen en workshops worden met regelmaat in onze evenementenhal georganiseerd.

Buitenterreinen
De uitgestrekte buitenterreinen en het evenementenplein zijn te gebruiken voor allerlei evenementen die de ruimte nodig hebben. Bijvoorbeeld voor (grote) voertuigen of materieel. Er is ruimte om tenten of podia op te bouwen. Het plein en de buitenterreinen grenzen aan de hal en ook de loopafstand naar het parkeerterrein is nog geen minuut.

Bereikbaarheid en parkeren                                                                                                                             

Het Congrescentrum B&I  ligt direct aan de A28 bij Harderwijk en aan de Veluwse bossen. Parkeren kan op één van de 500 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar voor het opladen van elektrische auto’s.

Persoonlijk en kundig                                                                                                                                        Onze medewerkers begeleiden uw bijeenkomst van het begin tot het eind. Zij hebben de technische kennis, jaren ervaring en zorgen met hun no-nonsensmentaliteit dat uw dag slaagt!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • 4 vergaderhamers
  • Unieke evenementenhal
  • Monumentale uitstraling
  • Direct aan de snelweg
  • Veel buitenruimte

Adresgegevens

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,