Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Hotel ’t Speulderbos ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe. Het hotel is gelegen in de bossen, maar toch goed bereikbaar. Dit maakt Hotel ’t Speulderbos de ideale locatie voor uw vergadering, training, brainstormsessie of teambuilding. Met scala aan vergaderruimtes bieden wij u vele mogelijkheden, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Onze Maître B zorgt er tijdens uw bijeenkomst voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Vergaderen in de bossen

Een dag lang ontspannen vergaderen? Met de vergaderarrangementen van Hotel ’t Speulderbos haalt u het maximale uit uw vergadering. Wij hebben altijd een passend vergaderarrangement, of u nu overdag, in de avond of meerdere dagen wilt vergaderen, bij Hotel ’t Speulderbos kan het allemaal. Uiteraard zijn onze vergaderruimten voorzien van alle gemakken en is er de hele dag versie koffie en thee beschikbaar in onze coffeecorner. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en deze tot een succes te maken.

Geniet tussen uw vergadering door van een uitgebreide lunch en boswandeling of kom dineren en geniet van verse seizoen specialiteiten en blijf eventueel voor een overnachting en het Bilderberg Ontbijt. Onze keuken laat u genieten van het beste dat de Veluwe te bieden heeft. De heerlijke gerechten, die geïnspireerd zijn op lokale specialiteiten, zullen ook bij u in de smaak vallen!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Midden in de bossen
  • 25 veelzijdige ruimtes
  • 2 tot 375 personen
  • Gratis parkeren

Adresgegevens

Speulderweg 54
3886 AP Garderen
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,