Papendal

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Papendal

Hotel Papendal is gelegen aan de rand van de Veluwe, in het hart van de Nederlandse Topsport. Een inspirerende omgeving waar alles draait om energie en dat geldt niet alleen voor onze topsporters. Energie is nodig om nieuwe plannen te maken of doel te halen, zowel op sportief als op zakelijk gebied. Haal het beste uit uw bijeenkomst!

Vergaderzalen; iedere bijeenkomst vraagt om een eigen sfeer en een perfecte organisatie. Met meer dan 30 moderne zalen, voorzien van veel daglicht, ruimte en gewenste (audiovisuele) faciliteiten is Hotel Papendal de locatie voor uw bijeenkomst/training/beursdagen en/of klantdagen tot aan 2500 personen.

Sportsprekers; Laat uw deelnemers tijdens een bijeenkomst inspireren en motiveren door onze sportsprekers. De sportsprekers hebben allemaal een bijzondere band met Papendal. Bij elke sportspreker kunnen we een thema definiëren passend bij zijn/haar vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan; coaching, innovatie, leiderschap, ondernemen en presteren.

Evenementen; Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Met de unieke ligging aan de rand van het natuurgebied ‘De Veluwe’ en slechts 5 kilometer vanaf Arnhem, een uitstekend startpunt voor uw evenement. Papendal beschikt over diverse evenemententerreinen variërend in capaciteit van 10 tot 10.000 personen. De totale oppervlakte bedraagt ruim 8 hectare, natuurlijk voorzien van de nodige voorzieningen zoals stroom en water.

Hotelkamers; de 151 hotelkamers bieden u alle comfort, waaronder een extra lang M-line bed en gratis WiFi, die u nodig heeft tijdens uw verblijf bij ons. Maak uw keuze tussen verschillende kamertypes, passend bij uw wensen.

Eten en drinken; om goed te kunnen presteren is goede voeding van essentieel belang. Met de Olympische ringen als basis voor onze culinaire thema’s kunt u uw eigen invulling geven aan het eten en drinken tijdens uw bijeenkomst. Gaat u voor een sportief tintje, omdat uw bijeenkomst vervolgd wordt met een sportieve clinic of staan kracht en innovatie centraal tijdens uw bijeenkomst? Kies naar eigen smaak uw producten bij elkaar, zodat u alle energie uit uw bijeenkomst kan halen!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Congreslocatie tot 2500 personen
  • 17+ zalen
  • 35+ zalen
  • Grand café en restaurant met catering uit eigen keuken
  • Gelegen op de Veluwe
  • Gratis en ruim voldoende parkeermogelijkheden
  • Goed bereikbaar met het Openbaar vervoer

Adresgegevens

Papendallaan 3
6816 VD Arnhem
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,